Ghostrider Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 1576,32€ το εξάμηνο? Πόσα χρόνια είσαι ασφαλισμένος? Πιστεύω ότι για κάτω 10ετίας θα είναι τόσο και για άνω 10ετίας θα είναι 2075,00€... Δυστυχώς!!! Είμαι κάτω από 10 χρόνια & άνω 5ετίας. Οπότε: Χωρίς Ειδική Προσαύξηση & για άνω 5ετίας: 1η ασφαλ. κατηγορία: 1576,32€ ανά εξάμηνο 2η ασφαλ. κατηγορία: 1924,74€ ανά εξάμηνο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannat Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Οσοι ειμαστε πανω της πενταετιας και επιλεξουμε 1 κατηγορια εχουμε το ιδιο ποσο ανεξαρτητα με τα χρονια εργασιας μας?Το ιδιο θα πληρωσει αυτος που εχει 7 χρονια με αυτον που εχει 21? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ANTONIS130 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Δεν το νομίζω.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gauss Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Κατώτερη ασφαλιστική κατηγορία (1η): 1576,32€ το εξάμηνο. Μου ανακοίνωσε το σύστημα πως ανήκω ήδη σε αυτή (ήλπιζα πως αυτή είναι η 2η και ότι υπάρχει πιθανότητα για κάτι καλύτερο). Είχα την πεποίθηση πως ένας Νέος Μηχανικός που μόλις εγγράφεται στο ΤΣΜΕΔΕ πληρώνει περί τα 1000κάτι € το εξάμηνο. Κάποιος να επιβεβαιώσει ή διαψεύσει; Ισχύει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Δεν βλεπω να αξίζει τον κόπο.. Καταρχήν θα παίξει ρόλο στη συνταξη και δεν ξερω πόσο.. Δεύτερον για να ισχύσει θα πρεπει να πληρωθεί και το β15 που θα έρθει καπάκι τον Οκτώβριο κατα πληροφορίες... Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dorita2271 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Εγω δεν θα μπω στην διαδικασια διοτι ετσι και αλλιως δεν εχω να πληρωσω το Α15 που θα μου βγει. Οποτε και να κανω την αιτηση αφου δεν θα πληρωσω θα με γυρισει αυτοματα εδω που ειμαι τωρα.(το αναφερει ξεκαθαρα στο νομο)Οι συναδελφοι που θα κανουν την αιτηση καλο ειναι να ειναι σιγουροι οτι θα εχουν να πληρωσουν εμπροθεσμα τις εισφορες. Εγω θεωρω οτι μας ριχνουν σταχτη στα ματια. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 (edited) Άρα οι ασφαλιστικές εισφορές προκύπτουν από το παρακάτω πινακάκι : · 1η κατηγορία κάτω 5ετίας χωρίς ειδική προσαύξηση : 172,59 * 6 = 1035,54€ · 1η κατηγορία κάτω 5ετίας με ειδική προσαύξηση : 230,83 * 6 = 1384,98€ · 1η κατηγορία άνω 5ετίας χωρίς ειδική προσαύξηση : 262,72 * 6 = 1576,32€ · 1η κατηγορία άνω 5ετίας με ειδική προσαύξηση : 345,92 * 6 = 2075,52€ Edited Αύγουστος 4 , 2015 by zio7 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannat Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 (edited) Απο το ιδιο το τσμεδε λενε απροκαλυπτα στα γκισέ εξυπηρετησης οτι το β εξαμηνο θα ειναι τελος δεκεμβριου του 15..... Edited Αύγουστος 4 , 2015 by ioannat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gauss Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Οσοι ειμαστε πανω της πενταετιας και επιλεξουμε 1 κατηγορια εχουμε το ιδιο ποσο ανεξαρτητα με τα χρονια εργασιας μας?Το ιδιο θα πληρωσει αυτος που εχει 7 χρονια με αυτον που εχει 21? Οχι γιατί αυτος θα έχει και την ειδική προσαύξηση ενω εσυ όχι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosbar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 4 , 2015 Αυτά που έχει γράψει παραπάνω ο συνάδελφος zio7 είναι μάλλον σωστά. Στάχτη στα μάτια μας πετάνε!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα