mc01319 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2015 Αφού το ΤΣΜΕΔΕ σου το πληρώνει η εταιρεία, γιατί να θέλεις να υπαχθείς σε χαμηλότερη ασφαλιστική κατηγορία? Για να έχω περισσότερες καθαρές απολαβές μιας και το μικτό μου εισόδημα είναι σταθερό.
stat Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Καλησπέρα και από εμένα. Αν είσαι μηχανικός και πληρώνεσαι σαν μισθωτός από την εταιρεία σου (πληρώνει η εταιρεία το ΤΣΜΕΔΕ), μπορείς να υπαχθείς σε χαμηλότερη ασφαλιστική κατηγορία? Έχω και μπλοκάκι, αλλά δεν πληρώνω μόνος μου τις εισφορές. Ευχαριστώ. Η υπαγωγή σε χαμηλότερη ασφαλιστική κατηγορία αφορά μόνο ελ. επαγγελματίες. Εάν είσαι μισθωτός (η εταιρεία σου πληρώνει ΤΣΜΕΔΕ+ΙΚΑ), τότε είναι άνευ περιεχομένου η συζήτηση περί ασφαλιστικών κατηγοριών, αφού οι ασφαλιστικές σου κρατήσεις προκύπτουν ως ποσοστό % επί του μισθού. Εάν είσαι 'οιωνεί μισθωτός', με μπλοκάκι δηλαδή, τότε μπορείς να επιλέξεις ασφαλιστική κατηγορία κανονικά. Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επιλέξεις την ασφαλιστική κατηγορία για την ειδική προσαύξηση, είτε είσαι μισθωτός, είτε ελ. επαγγελματίας.
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Ενημερωθηκα απο το τοπικο ΤΣΜΕΔΕ οτι οι ανω 5ετιας για την 1η Κατηγορια θα πληρωσουν 1576Ε (και κατι ψιλα). Απλα προς επιβεβαιωση οσων κουβεντιαζουμε τοσο καιρο. 2
ioannat Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Μηπως επιβεβαίωσες οτι για τους ανω δεκαετιας και ανω των 35 η πρωτη κατηγορια ειναι 2075?
terry Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Λογικα θα ειναι 1576Ε (και κατι ψιλα) + Ειδικη Προσαυξηση. Τσεκαρε τους Πινακες που εχει ανεβασει καποιος συναδελφος.
ioannat Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Αυτα τα λεμε εδω και μια βδομαδα ....απλα αν στο επιβεβαίωσαν αναρρωτιεμαι....
dimitrispsi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Να ενημερώσω ότι το email που με ειδοποιεί ότι η αίτηση έγινε αποδεκτή ήρθε σήμερα, μόλις 6 μέρες μετά την αποδοχή!!! ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Η ΥΠΑΓΩΓΗ ΣΑΣ ΣΕ ΚΑΤΩΤΕΡΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ .Απευθυνθείτε στο Ταμείο για τη διευθέτηση τυχόν σφάλματος. Υγ: Καμία ενημέρωση δεν ήρθε στο email. Μπήκα στο σύστημα και το είδα...
katrmp Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 όταν ολοκληρωθεί πρέπει να κάνεις κάτι άλλο? πρεπει να πάς τσμεδε?
mantsos Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 οχι φυσικα, θεωρητικα στις 30/8 οταν θα εκδωσεις ηλεκτρονικα το ειδοποιητηριο θα σου έχει το μειωμένο ποσό
Alessio Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2015 Θεωρώ ότι τα εξήντα ευρώ το μήνα δεν είναι αρκετα σαν μείωση στις δεδομένες συνθήκες! 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα