Inzaghi Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2015 Με επισκεψη στο τραπεζικο υποκαταστημα και χρεωση λογαριασμου... Εγω τα βαζω σε καρτα κι εχω το κεφαλι μου ησυχο... Μηνα μηνα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdam Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Καλημέρα. Το ειδοποιητήριο εμφανίστηκε στο tsmede.gr. 1η ασφαλιστική κατηγορία, με ειδική προσαύξηση, άνω πενταετίας. Ποσό : 2.075,52 Το παρόν μέχρι 31/8/2015 θα εξοφλείται μόνο sτην Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ATTICA BANK............... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 1η ασφαλιστική κατηγορία, με ειδική προσαύξηση, άνω πενταετίας. Ποσό : 1.925,76 Όσο ακριβώς είχα πληρώσει και στο Β 2014 με τις παλιές τιμές Το ωραίο είναι ότι η αναφέρει υποσημείωση στο τέλος οτι αν δεν το πληρώσουμε σήμερα (!!!) επιβαρυνόμαστε με πρόσθετα τέλη!!! Τραγικοί!!! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΧΡΙ 31/8/2015 ΘΑ ΕΞΟΦΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ΑΤΤΙCA BANK. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdam Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 1η ασφαλιστική κατηγορία, με ειδική προσαύξηση, άνω πενταετίας. Ποσό : 1.925,76 Όσο ακριβώς είχα πληρώσει και στο Β 2014 με τις παλιές τιμές Το ωραίο είναι ότι η αναφέρει υποσημείωση στο τέλος οτι αν δεν το πληρώσουμε σήμερα (!!!) επιβαρυνόμαστε με πρόσθετα τέλη!!! Τραγικοί!!! ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕΧΡΙ 31/8/2015 ΘΑ ΕΞΟΦΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ Ε.Τ.Ε. ΚΑΙ ΑΤΤΙCA BANK. ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΣΤΕ ΜΕ ΠΡΟΣΘΕΤΑ ΤΕΛΗ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΗΦΘΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΔΟΠΟΙΗΤΗΡΙΟ. Μήπως έχεις ιδέα που μπορεί να οφείλεται η διαφορά στο ποσό ενώ έχουμε τα ίδια δεδομένα? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Θα ανεβάσω το ειδοποιητήριο να συγκρίνεις τις τιμές Link to comment Share on other sites More sharing options...
alexdam Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Ευχαριστώ. Η διαφορά μας είναι μόνο στην ειδική προσαύξηση. Εγώ έχω 499,20... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Παίδες ερώτηση... Εχει πάρει κάποια παράταση η ασφαλιστική ενημερότητα; αν είναι να πεταχτώ τσμέδε να πάρω... Απ'οσο κοίταξα τα χαρτιά μου, σήμερα λήγει. Ευχαριστώ οποιον απαντήσει τάχιστα και με γλυτώσει απο τζάμπα 100 χλμ (διοτι στο τσμεδε τηλ δε σηκώνουν) Link to comment Share on other sites More sharing options...
stat Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Παίδες ερώτηση... Εχει πάρει κάποια παράταση η ασφαλιστική ενημερότητα; αν είναι να πεταχτώ τσμέδε να πάρω... Απ'οσο κοίταξα τα χαρτιά μου, σήμερα λήγει. Ευχαριστώ οποιον απαντήσει τάχιστα και με γλυτώσει απο τζάμπα 100 χλμ (διοτι στο τσμεδε τηλ δε σηκώνουν) Αν κάνεις login στο www.tsmede.gr και βγάλεις καινούρια, είναι μέχρι 30/9/15. Τουλάχιστον για νέους ασφαλισμένους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 (edited) Α δεν ηξερα οτι μπορει να γίνει ονλαιν αυτή η "εξτρα"... Παλιότερα, δε μπορούσε να γίνει οταν ειχα προσπαθήσει. Σε ευχαριστώ. Y.G. και φυσικά...δε μπαίνει στο σαιτ Edited Αύγουστος 31 , 2015 by Kane Link to comment Share on other sites More sharing options...
kosbar Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2015 (edited) Εγώ πάντως συνάδελφοι έκανα χτες το βράδι αίτηση και πήρα αρ. πρωτ. 11000 κατι, αρα κάπου στο 10% είμαστε οι μαλάκες που έχουμε πρόβλημα!!!!!!!! Edited Αύγουστος 31 , 2015 by kosbar Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα