Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μετά από ερώτηση μου στο ΤΣΜΕΔΕ, μου είπαν ότι δεν έχει ενημέρωθει η τράπεζα με τους αρίθμους των ειδοποιητηρίων.

Οποτε δηλαδη κανενας δε μπορει να πληρωσει ακομα??

Δημοσιεύτηκε

Οποτε δηλαδη κανενας δε μπορει να πληρωσει ακομα??

Πιστεύω είναι θέμα μηχανοργάνωσης, το θέμα είναι πότε θα ενημερωθεί ο αριθμός σου στη τράπεζα.

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σ όλους ! Υπάρχουν ημερομηνίες μέχρι τις οποίες μπορούμε να κάνουμε αίτηση για υπαγωγή σε χαμηλότερη κατηγορία? Πλέον και αφού έχει βγει το ειδοποιητήρίο μου , μπορώ να κάνω αίτηση?Ευχαριστώ

Δημοσιεύτηκε

Εαν όμως περάσεις στα 10 χρόνια ασφάλισης και γίνεις 35 χρονών τότε είτε είσαι μισθωτός είτε είσαι Ελευθερος Επαγγελματίας μπαίνεις στην Ειδικη Προσαύξηση όπου οι κρατήσεις δεν υπολογίζονται βάσει ποσοστού % επί του μισθού αλλά είναι ένα fix ποσό ανα κλάση. Ετσι δεν είναι?

Ναι.

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα σ όλους ! Υπάρχουν ημερομηνίες μέχρι τις οποίες μπορούμε να κάνουμε αίτηση για υπαγωγή σε χαμηλότερη κατηγορία? Πλέον και αφού έχει βγει το ειδοποιητήρίο μου , μπορώ να κάνω αίτηση?Ευχαριστώ

μέχρι 31/12, και θα γίνει συμψηφισμός στο επόμενο ειδοποιητήριο

Δημοσιεύτηκε

μέχρι 31/12, και θα γίνει συμψηφισμός στο επόμενο ειδοποιητήριο

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση! Οπότε πληρώνω τα 1924ε τώρα και θα πληρώσω μειωμένο το 2ο του 2015?

Δημοσιεύτηκε

Ναι οπως αναφέρει το ΤΣΜΕΔΕ η μείωση θα φανεί αναλογικά στο επόμενο σου ειδοποιητήριο

Sent from my iPhone using Tapatalk

Δημοσιεύτηκε

Κανε μια ερωτηση στο ΤΣΜΕΔΕ, μηπως κανεις το αιτημα, γινει δεκτο και απλα επανεκδοθει το ειδοποιητηριο.

Απλα δεν ξερω αν η μηχανογραφηση εχει τετοια δυνατοτητα.

Δημοσιεύτηκε

Τι σημαίνει "Ειδική προσαύξηση 1η κατηγορία";

Εάν ισχύει κάτω 35 και κάτω 10ετίας, θα αφαιρεθεί

αυτόματα;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.