Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απορίες για αγορά αγροτεμάχιου στο Κορωπί(Κίτσι)


BadC

Recommended Posts

Γεια σας!

 

Θα ήθελα να κάνω 2+1 ερωτήσεις σχετικά με την αγορά αγροτεμάχιου το οποίο έχει 785τμ ως αναφερόμενο εμβαδό από τον ιδιοκτήτη.

 

- Το αγροτεμάχιο είναι στην 3η ανάρτηση η οποία έγινε το 2012, ξέρετε αν υπάρχει κ 4η κ αν είναι πολύ μακρυά -σε χρόνο- ο χαρακτηρισμός του ως εντός σχεδίου ;

- Το εμβαδό ναιο μεν είναι 785τμ αλλά είναι παραλληλόγραμμο με την είσοδο στα 13μ καυ γύρω στα 60μ το βάθος, είναι δλδ μακρόστενο. Αυτό παίζει ρόλο στο εμβαδό αλλά κ μετέπειτα στην ανέργεση κατοικίας κ στη λειτουργικότητα αυτής.

 

Από δευτέρα θα αρχίσω το ψάξιμο για πολ. μηχανικούς που δραστηριοποιούνται στην περιοχή οπότε ευελπιστώ να πάρει μια σειρά το όλο θέμα όμως μέχρι τότε οι απαντήσεις σας θα με βοηθήσουν αρκετά ώστε να τοποθετηθώ σχετικά με το ακίνητο.

 

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.

Link to comment
Share on other sites

Από τα λίγα που γνωρίζω περί σχεδίων πόλεως οι διαδικασίες μπορεί να είναι προς το τέλος αλλά μπορεί να κρατήσουν χρόνια ή να σταματήσουν εντελώς.

Το πρόσωπο του οικοπέδου (όπως και το συνολικό πλάτος) παίζει καθοριστικό ρόλο στην οικοδομησιμότητα του και φαντάζομαι ότι οι μελετητές του σχεδίου έχουν σκεφτεί την αρτιότητα των δημιουργούμενων οικοπέδων....Σκέψου π.χ. αν πρέπει να αφήσεις απόσταση Δ από τα όρια και το Δ είναι ας πούμε 4μ. Αυτό σημαίνει ότι το μελλοντικό σπίτι σου θα έχει την μία διάσταση 13-4-4=5μ ή θα κολλήσεις από την μία πλευρά οπότε 9μ. Και άλλες τέτοιες παράμετροι που δεν είναι δυνατόν να ξέρουμε χωρίς την αντίστοιχη μελέτη.

Όπως τα λες λοιπόν, επειδή είναι αδύνατο να βγάλεις άκρη μόνος σου, θα πρέπει να πάρεις αγκαζέ έναν έμπειρό μηχανικό που ασχολείται με τοπογραφικά/σχέδια ώστε να σου δώσει κατευθύνσεις τι πρέπει να κάνεις αφού κάνει την έρευνά του στο αντίστοιχο γραφείο σχεδίου πόλεως.

Edited by Γιάννης
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη.

Μάλλον δε θα υπάρξει μέλλον με το συγκεκριμένο καθώς ο "ιδιοκτήτης" έχει αρνηθεί την παράδοση αντιγράφου του τοπογραφικού κ τίτλων(οπότε άκυρη κ η +1 ερώτηση που είχα).

Edited by BadC
Link to comment
Share on other sites

υποθετω οτι σε χρησιμοποίησε σαν "λαγο"......

δλδ  να εχει μια επιβεβαιωση για την τιμη που ζηταει...

 

το  κανουν αυτο...συχνα..οι ιδιοκτητες.

 

καλη συνεχεια

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.