Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ερωτήσεις για τροχόσπιτο


silverfish

Recommended Posts

Γεια σας,

 

εχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τα τροχοσπιτα σε οικοπεδο. έχω διαβάσει οτι υπάρχει στο φορουμ για αυτά, αλλά θα ήθελα να βεβαιωθώ οτι έχω καταλαβει σωστά. θελω να βαλω ενα τροχοσπιτο σε ενα οικοπεδο στην επαρχια για να μενουμε περιπου 20 μερες το καλοκαιρι. στη περιοχη δεν υπαρχει δικτυο υδρευσης. αυτο λυνεται με στερνες στα κανονικα σπιτια. ρευμα υπαρχει στη περιοχή. εγω αυτο που σκεφτομαι να κανω ειναι να βαλουμε το τροχοσπιτο με τις ροδες και φωτοβολταικα για ρευμα, πανω στο τροχοσπιτο. και για νερο ενα μεγαλο ντεποζιτο. για βοθρο σκεφτομαι να φτιαξουμε εναν. ξερω οτι αν εχει ροδες και πινακιδες ειναι νομιμο να σταθμευει σε οικοπεδο. το θεμα ειναι αν εχω βαλει φωτοβολταικα και εχω φτιαξει βοθρο, ειναι πιθανο να μου βαλουν προστιμο, ετσι δεν ειναι?

επισης ειναι ευκολο να λειτουργήσει το τροχοσπιτο με φωτοβολταικα? ειναι καλη λυση?

τις τροχοβιλες τις εχω απορριψει με βαση αυτά που διαβασα στο φορουμ σας. Αν εχετε κατι να προτεινετε σαν επιπλεον επιλογη παρακαλώ πείτε μου.

 

ευχαριστω πολύ.

Link to comment
Share on other sites

Αν και δεν είναι της ειδικότητάς μου γνωρίζω ότι με ένα μικρό πάνελ πάνω στο τροχόσπιτο δεν θα μπορέσεις να καλύψεις τις ανάγκες ενέργειας για μαγείρεμα και κλιματισμό. Οπωσδήποτε θα χρειαστεί γεννήτρια.

Αν θες κάτι νόμιμο, ξέχνα τα τροχόσπιτα και όσα ίσως έχεις ακούσει από άλλους. Όλα είναι παράνομα και επιφέρουν τις συνέπειες του νόμου περί αυθαιρέτων κατασκευών.

Το τρόχόσπιτο έχοντας άδεια κυκλοφορίας μπορεί να σταθμεύει και αν δεν κάνω λάθος πληρώνει κάποιο τέλος στο υπ. συγκοινωνιών και μέχρι εκεί. 

Για κατασκευή βόθρου και το ξεχνάς. 

Αν πηγαίνεις κάθε χρόνο διακοπές στο ίδιο μέρος, ίσως να εξετάσεις την κατασκευή μιας μικρής κατοικίας, διαφορετικά ίσως μια λύση θα ήταν οι διανυκτερεύσεις σε χώρους camping.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.