Didonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Χμμ νομίζω πως αναζητά πώς να κάνει οπές σε υφιστάμενα δοκάρια όχι πώς να σχεδιαστεί εξ αρχής η δοκός με την οπή. Πέρα αυτού και ειδικά αν αφορά υφιστάμενα δοκάρια. Λέει ο συνάδελφος δεν υπάρχει άλλος τρόπος να περάσουν τα Η/Μ. Από την δική μου εμπειρία κατά 99% των περιπτώσεων δεν ισχύει. Ας κόψει το λαιμό του το αρχιτεκτονικό της διαμόρφωσης να το λύσει. Δηλαδή που θα μπουν και από πού θα είναι τα περάσματα. 2
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 (edited) +1 και εγω για υφιστάμενο το έκοψα πάντως Edited Αύγουστος 24 , 2015 by Ροδοπουλος
McRaster Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 (edited) Δεν θέλω να πιστέψω οτι μιλάει για υφιστάμενο........ Edited Αύγουστος 24 , 2015 by McRaster
Didonis Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Για αυτό εγώ είπα να κόψουν τον λαιμό τους στην αρχιτεκτονική μελέτη. (θα δείξει) 1
McRaster Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 (edited) Βασικά το θέμα του ειναι η γραμμή της ΔΕΗ, θέλει να γλιτώσει το εσωτερικό φρεάτιο.......αλλά καλά κρασιά.Και η σωλήνα Ροδόπουλε έρχεται με προδιαγραφές απο τη ΔΕΗ και μάντεψε τι είναι Αέριο δεν είναι - απαγορεύεται Νερό - Δεν έχει πρόβλημα διέλευσης Αποχέτευση ίσως, στη περίπτωση που η κρέμαση των δοκαριών χαμηλώνει το κούμπωμα στο στεγανό και του βγαίνει χαμηλά.Αλλά έχει τέτοια διάμετρο που δεν γίνεται να περάσει απο δοκάρι.... (Με την προυπόθεση οτι μιλάμε για υπόγειο....για την ανωδομή ούτε κουβέντα) Συνεπώς μάλλον ΔΕΗ, αλλά και πάλι Didonis έχεις δίκιο λύνεται Edited Αύγουστος 24 , 2015 by McRaster
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 υπομονή θα μας απαντήσει.....
McRaster Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 (edited) Μόνο με αποχέτευση μου είχε περάσει κάποια στιγμή απο το μυαλό.........όλα τα υπόλοιπα τα βολεύεις Edited Αύγουστος 24 , 2015 by McRaster
salpigoal Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 24 , 2015 Σωληνωσεις κλιματιστικων ειναι γατακια....
lappasv Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 υφιστάμενο εννοώ. Και όντως στο 99.5% των περιπτώσεων βρίσκει λύση ο κάθε μελετητής να περάσει τις εγκαταστάσεις του. Αλλά μιλάω για πρόσθετες σωληνώσεις σε υφιστάμενη κατασκευή. Αποφέυγουμε τα πάντα εκτός από μία περίπτωση που πρέπει να τρυπήσει το δοκάρι. Νομίζω πως γίνεται, αλλά δεν ξέρω αν συμφέρει το κόστος της μετέπειτα ενίσχυσης του, και πως αυτή μπορεί να υπολογιστεί.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα