akaliak Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 (edited) Για ακαδημαϊκους λόγους να το κάνεις, είναι ενδιαφέρων τομέας. Για επαγγελματικούς, δεν ξέρω κάτα πόσο έχει μείνει "ψωμί" στο συγκεριμένο αντικείμενο, έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση στην Ελλάδα από συναδέλφους, πολίτες και εμπλεκόμενους φορείς. Αν αντέχεις στιχομυθίες με πελάτη στο τηλεφωνο του στυλ: -Πελάτης: Γεια σας θα ήθελα ενα ΠΕΑ για ένα διαμέρισμα 100 τ.μ. Πόσο θα κοστίσει? -Εν. Επ.: (λέει την τιμή και τα δικαιολογητικά και τυχόν επιβαρύνσεις για αποτύπωση κλπ.) -Πελατης: Τόσο πολύ? ο άλλος μου το κάνει με 50€ με ΦΠΑ! (κλείσιμο τηλεφώνου) -Πελάτης: Γεια σας θα ήθελα ενα ΠΕΑ για ένα διαμέρισμα 100 τ.μ. -Εν. Επ.: Θα χρειαστούν κάποια στοιχεια-δικαιολογητικά-σχέδια. (απαριθμηση στοιχείων) -Πελατης: Τόσα πολλά;; Ο άλλος, ο "καλός" που ξέρει (γιατι εσύ μάλλον εισαι άσχετος, ψαρωμένος) δεν θέλει τίποτα! (κλείσιμο τηλεφώνου) -Πελάτης: Γεια σας θα ήθελα ενα ΠΕΑ για ένα διαμέρισμα 100 τ.μ. -Εν. Επ.: Θα πρέπει να το δώ το ακίνητο, να γίνει μια αποτύπωση... -Πελατης: Να το δείτε;;; Ο άλλος, ο "καλός" που ξέρει (γιατι εσύ μάλλον εισαι άσχετος, ψαρωμένος) μου είπε οτι δεν χρειάζεται να το δει! (κλείσιμο τηλεφώνου) -Πελάτης: Γεια σας θα ήθελα ενα ΠΕΑ για ένα διαμέρισμα 100 τ.μ., πότε μπορείτε να το έχετε έτοιμο;; -Εν. Επ.: Σε 1-2 μέρες, αφού δω πρώτα το ακίνητο και συγκεντώσουμε τα στοιχεία του... -Πελατης: Τόσο πολύ;; Ο άλλος, ο "καλός" που ξέρει (γιατι εσύ μάλλον εισαι άσχετος, ψαρωμένος) μου είπε οτι το βγάζει σε μία ώρα και το στέλνει και με email! (κλείσιμο τηλεφώνου) ...τότε καλή σταδιοδρομία!!! Edited Σεπτέμβριος 25 , 2015 by akaliak 9
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Με ταχυδρομικό περιστέρι, όχι με email, και να έχει κρεμασμένο πουγκί για να βάλει πελάτης και κάνα φράγκο για πυτόγυρο, αυγά, λίγο ψωμί, κατιτίς τέλος πάντων. 2
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Τωρα που υπαρχουν ομως οι νομιμοι στην πιατσα, ολα θα αλλαξουν ξαφνικα... Ο υπερμηχανικος, ο πιστοποιημενος, που χει περασει και τις εξετασεις, θα ανακοινωνει την τιμη στον υποψηφιο πελατη, ο οποιος θα στεκεται προσοχη, υπακουοντας σε ο,τι του ζητησει, προκειμενου να προετοιμασει με τον καλυτερο δυνατο τροπο την επιστημονικη δουλεια που διδαχθηκε στα σεμιναρια... Και ζησαν αυτοι καλα κι εμεις χειροτερα... 4 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Καλησπέρα Εγώ με όλες αυτές τις αλλαγές που βγαίνουν συνέχεια, δεν έχω ασχοληθεί καθόλου με το θέμα των πιστοποιήσεων.Συνέχεια τα αλλάζουν τα πράγματα και η κατάσταση είναι ρευστή...Σκέφτομαι να παρακολουθήσω τα σεμινάρια και οτι γίνει.... εσείς τι λέτε ? αξίζει ο κόπος η έχει κορεστεί το θέμα? Εξαρτάται αν εχεις πελατεία καλη. Αν όχι και εχεις χρόνο γιατι κάθεσαι λεφτα κάπου 300 για σεμινάρια+123 λογισμικό+100 παραβολο+100 εξετασεις τι να σου πω... Sent from my iPhone using Tapatalk 1
Popular Post ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Popular Post Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 (edited) Αμαλαχειναουμ... καποιοι τρεχουν στα Υπουργεια και στην ΕΥΕΠΕΝ και ζητανε με νταβατζιλικι οτι τους βολευει... Αμαλαχειναουμ... καποιοι τρεχουν να τραμπουκισουν συναδελφους εν ωρα εξετασεων... Αμαλαχειναουμ... καποιοι θελουν να μην ξεβολευτουν απο την υφισταμενη κατασταση... Χαρακτήρισε όπως θέλεις τον αγώνα που δίνουν κάποιοι μηχανικοί για να υπερασπίσουν τα κατοχυρωμένα τους δικαιώματα. Είναι ανήθικο όμως όταν δεν σας αρέσουν αυτά που γράφουν να τους φιμώνετε εφαρμόζοντας όποτε σας βολεύει τους κανόνες του forum. Τέλος πάντων αυτές τις 10 ημέρες όπου μου είχε αποκλειστεί από τους διαχειριστέςη πρόσβαση στο forum δεν μπορούσα να ενημερώσω για το ζήτημα της άμεσης επαναλειτουργίας του buildingcert για όλους αν και ασχολήθηκα με άλλα πράγματα (εκλογές). Μόνο στις 15 Σεπτεμβρίου που κάναμε μία παρέμβαση σαν Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΤΣΜΕΔΕ είδα τον Στασινό τον πρόεδρο του ΤΕΕ και απαίτησα να κάνει κάτι επειγόντος για το ζήτημα. Μου είπε ότι κάνει ότι μπορεί και ότι είναι ο μόνος που προσπαθεί για να δοθεί γρηγορότερα η παράταση. Του απάντησα ότι δεν κάνει τίποτα και ότι αν θέλει να κάνει κάτι για να πιέσει καταστάσεις, θα πρέπει να σταματήσει το ΤΕΕ τη διενέργεια των εξετάσεων. Δεν νομίζω ότι μπορούμε να περιμένουμε κάτι από αυτούς που δεν έχουν ιδέα για τα πραγματικά προβλήματα των μηχανικών. Επίσης σήμερα έστειλα με email στο αρμόδιο υπουργείο και προσωπικά στον υπουργό, 3σέλιδη επιστολή, εξηγώντας το δίκαιο του αιτήματος των 20000 ενεργειακών επιθεωρητών για την άμεση επαναλειτουργία του buildingcert για όλους. Έχω σκοπό την επόμενη εβδομάδα να ζητήσω συνάντηση μαζί του. Και αφού αναφέρθηκα στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΤΣΜΕΔΕ να σας ενημερώσω για την παρέμβασή μας. Την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου του 2015 το μεσημέρι μερικοί σύντροφοι από την Ανοιχτή Συνέλευση Μηχανικών κάναμε μια παρέμβαση στα εγκαίνια του νέου κτιρίου του ΤΣΜΕΔΕ. Είχαν ετοιμάσει μια χλιδάτη φιέστα στο νέο χλιδάτο κτίριο και είχε μαζευτεί εκεί όλο το σκυλολόι. Το επίσημο παπαδαριό, υπουργοί, υπηρεσιακοί υπουργοί, γενικοί γραμματείς υπουργείων, τωρινοί και πρώην πρόεδροι ΕΤΑΑ, ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ, μέλη διοικούσας ΕΤΑΑ, ΤΣΜΕΔΕ και ΤΕΕ, εκπρόσωποι της περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αθήνας, οι μόνιμοι γλείφτες της εξουσίας που παίρνουν θέσεις με όλες τις κυβερνήσεις και δυστυχώς μαζί με τους επισήμους και παλιοί σύντροφοί μας, εκπρόσωποι τώρα της πρώτης φοράς αριστερά. Μία ξενέρωτη τελετή σε ένα όμορφο κτίριο στην οποία προσθέσαμε λίγο αλατοπίπερο και κυρίως δείξαμε στην εξουσία ότι τα πραγματικά προβλήματα των μηχανικών είναι άλλα και ότι σε τέτοιες γιορτές δεν μπορούν να λείπουν οι Μηχανικοί που έχουν πληρώσει την κατασκευή του κτιρίου με τις εισφορές τους. Καμαρώστε τους υπεύθυνους για την ασφάλισή μας. Για να εξηγήσω την παρέμβαση που κάναμε, ανοίξαμε ένα πανό που έλεγε για άμεση μείωση των εισφορών και πλήρη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη για όλους τους μηχανικούς. Επίσης φωνάξαμε και ένα σύνθημα για τον πλούσιο μπουφέ που είχαν στην χλιδάτη εκδήλωσή τους αλλά τελικά ο μεζές θα είναι τα σπίτια των μηχανικών που θα μας τα πάρουν. Edited Σεπτέμβριος 25 , 2015 by terry 14 2
anpad Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας.... Ήταν πολύ κατατοπιστηκές....Δουλεία δεν υπάρχει για τους μηχανικούς οπότε με κάτι πρέπει να ασχοληθώ... 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2015 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τις απαντήσεις σας.... Ήταν πολύ κατατοπιστηκές....Δουλεία δεν υπάρχει για τους μηχανικούς οπότε με κάτι πρέπει να ασχοληθώ... Μιας και το αντιλαμβάνεσαι εχεις σκεφτεί να κανεις κατι αλλο σε αλλο αντικείμενο; Θυμίσου που σου λεω... Sent from my iPhone using Tapatalk 2
1961 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Υπάρχει κάποιο νέο σχετικά με το θέμα της πρόσβασης στο Buildingcert, για όσους δεν πήγαν στις εξετάσεις? 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Παει αυτο... Sent from my iPhone using Tapatalk
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα