terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Ειμαστε για τα πανηγυρια.. 7 σελιδες για να δω τι πληρωνω.... Μονο η ΔΕΗ και ο ΟΤΕ, εχουν ακομα "ποσο στρογγυλοποιησης". Χθες για πλακα κοιταγα το λογαριασμο της ΔΕΗ. Ειχε και τοκο υπερημεριας (ποτε δεν εχω καθυστερησει λογαριασμο...), μετα αφαιρουσε κατι ποσα και τελικα κατεληγε σε αρνητικο -0.14Ε... Οτι να ναι... 1
panos-vicious Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2015 arcgeo δεν ξέρω που το βρήκες αυτό στο site της ΔΕΗ, αλλά πλέον δεν ισχύει (τουλάχιστον από 25/07/2014 και μετά). Τα νέα ισχύοντα στη χαμηλή τάση είναι εδώ: Τιμολόγια Χαμηλής Τάσης (αρχείο pdf). Μόλις εννέα σελιδούλες terry .Ορίστε κι ένα παράδειγμα υπολογισμού οικιακού τιμολογίου Γ1: Παράδειγμα.
akius Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 Εγω δεν το ανοιγω καν.. τανοιξα 40 χρ μνημόνια ΑΚΟΜΑ και λίγα είναι μπας και στρώσουμε
arcgeo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 4 , 2015 akius Αν διάβασα καλά τότε το πάγιο είναι 1,52 ευρώ / τετράμηνο. (και όχι 3,08 όπως νόμιζα) Μου κατέστρεψες όλες τις ελπίδες να αγοράσω κανένα νησί!! :-)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα