J.D.S. Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 καλημέρα παιδιά. Κάνω ανακαίνηση σε μπάνιο κατοικίας μου (γύρω στα 21 τ.μ. πλακάκι χρειάζεται) Οι τιμές που μου έδωσαν είναι 500€ για τοποθέτηση. Η τιμή είναι καλή? Περιμένω τη γνώμη σας.
Athan Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Αν πρόκειται μόνο για τοποθέτηση, είναι πολύ υψηλή! Μπορείς να βρεις και με τα μισά..
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Μια καλή τιμή είναι 6 ευρώ το τρέχον μέτρο με όλα μέσα γεμίσματα και τα σοβατεπιά μέσα, πιο κάτω τα πράγματα είναι αρκετά ύποπτα εκτός εάν τον ξερε τε τον τεχνίτη.
Athan Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2012 Μια καλή τιμή είναι 6 ευρώ το τρέχον μέτρο με όλα μέσα γεμίσματα και τα σοβατεπιά μέσα, πιο κάτω τα πράγματα είναι αρκετά ύποπτα εκτός εάν τον ξερε τε τον τεχνίτη. To τετραγωνικό εννοείς μάλλον ( ; )
NIKOS ASTROS Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2012 To τετραγωνικό εννοείς μάλλον ( ; ) Φυσικά τι άλλο?
Athan Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 14 , 2012 Όχι, γιατί "τρέχον μέτρο" είναι άλλο πράμα
myri Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2012 το 6 είναι πάρα πολύ χαμηλό για ένα μπάνιο και μια κουζίνα δε γελοίο!
the_architect Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Παιδες, Γνωρίζει κανείς κόστος τοποθέτησης ψηφίδας 1,5χ1,5 cm? Έχω 15 τμ τοίχους που θέλω να γεμίσω με ψηφίδα, η οποία αναγκαστικά ήταν β διαλογης λόγω κόστους, δηλαδή θέλει προσοχή στην ευθυγράμμιση. thanx A
georgecv Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2012 Περίπου 30 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο
the_architect Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 Περίπου 30 ευρώ το τετραγωνικό μέτρο georgecv αυτή η τιμή είναι μόνο εργατικά ή και κολλες στοκους κτπ. Ηλπιζα ότι θα ήταν γύρω στα 20 ευρω..
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα