pmitsios Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (edited) Καλημέρα. Πάντως πριν περίπου 10 ημέρες για πληρωμή προστίμων αυθαιρέτων σε Εθνική και Eurobank, ζητήθηκε, ενώ μου είχαν δώσει μετρητά οι πελάτες μου, να κατατεθούν τα χρήματα πρώτα σε λογαριασμό της τράπεζας και μετά να γίνει η πληρωμή των προστίμων με μεταφορά του ποσού. Δέχθηκαν να γίνει με κατάθεση σε δικό μου λογαριασμό. Στην Εθνική αρχικά δεν ήθελε ο υπάλληλος να το κάνει. Edited Σεπτέμβριος 8 , 2015 by pmitsios
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δεν εχει νοημα αυτο που λες. Τι σημαινει ολα ηλεκτρονικα? ...... Και ποια η διαφορα να κανει καταθεση στον λογαριασμο του και μετα μεταφορα στο δικο σου, απο το κανει κατευθειαν καταθεση στο λογαριασμο σου? Η τεράστια διαφορά ρε τέρυ που δεν καταλαβαίνεις.....είναι ότι έστω και για μερικά δυτερόλεπτα......ο καταθέτης βάζει τα λεφτά του σε έναν λογαριασμό τράπεζας (κατάθεση) και μετά κάνει την (πληρωμή). Άρα αν χρωστάει κάπου ...τράπεζες, κράτος δεν ξέρω εγώ που.....του τα αρπαζουν τα λεφτά. Υπάρχει έλεγχος. Αν εσύ τα φέρεις από το στρώμα....πως θα ελεγχθείς ? Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό που λέω ? 1
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Άρα αν χρωστάει κάπου ...τράπεζες, κράτος δεν ξέρω εγώ που.....του τα αρπαζουν τα λεφτά. Υπάρχει έλεγχος. Σε αυτο εχεις δικιο. Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις αυτό που λέω ? Αλλα ο τροπος σου λιγακι...καπως...
nik Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 "Φωνάζουμε" και οι δύο στο φόρουμ.....!
vk2626 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (edited) Καλημέρα. Πάντως πριν περίπου 10 ημέρες για πληρωμή προστίμων αυθαιρέτων σε Εθνική και Eurobank, ζητήθηκε, ενώ μου είχαν δώσει μετρητά οι πελάτες μου, να κατατεθούν τα χρήματα πρώτα σε λογαριασμό της τράπεζας και μετά να γίνει η πληρωμή των προστίμων με μεταφορά του ποσού. Δέχθηκαν να γίνει με κατάθεση σε δικό μου λογαριασμό. Στην Εθνική αρχικά δεν ήθελε ο υπάλληλος να το κάνει. Αυτό γίνεται απλά για να μπορεί να επιστραφεί κάπου το ποσό σε περίπτωση λάθους... Ισχύει εδώ και καιρό και είναι τυπική διαδικασία Έχει απόλυτο δίκιο ο terry για την περίπτωση που δεν έχει λογαριασμό στην ΕΤΕ ο πελάτης, τι γίνεται? Γιατί με τα capital controls δεν μπορεί να ανοίξει λογαριασμό και να θέλει! Γενικά λίγο ακραίο μου φαίνεται το όλο πράγμα. Όπως και να έχει πάντως σφίγγουν τα πράγματα... Edited Σεπτέμβριος 8 , 2015 by vk2626
pantsel Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 νομιζω επιστροφη ισχυει μονο για την πληρωμη του παραβολου 4178,οχι για την πληρωμη προστιμου 4178 ας γινουν σαφεις οι συναδερφοι για το ποια περιπτωση ηταν πληρωμη παραβολου 4178 ή πληρωμη προστιμου 4178?
Dummy Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 μα, αν το θέμα είναι να περάσουν τα χρήματα από τράπεζα για να μπορέσει να τα τσιμπήσει το δημόσιο, ποιος μας εμποδίζει να κάνουμε πληρωμές τμηματικά. Υπάρχει το ακατάσχετο κάτω από 1500, σωστά? Ή καταργήθηκε?
vk2626 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 νομιζω επιστροφη ισχυει μονο για την πληρωμη του παραβολου 4178,οχι για την πληρωμη προστιμου 4178 ας γινουν σαφεις οι συναδερφοι για το ποια περιπτωση ηταν πληρωμη παραβολου 4178 ή πληρωμη προστιμου 4178? Ισχύει και για την πληρωμή προστίμου... π.χ. Αν εκδόσεις ένα πρόστιμο 1000 ευρώ, το πληρώσει ο πελάτης, αλλά κάνεις μια αλλαγή στο σύστημα την ίδια ημέρα που πληρώθηκε (μέχρι να αναγνωριστεί η πληρωμή δηλαδή) κι αλλάξει το πρόστιμο (π.χ. παει 1100) το πρόστιμο επιστρέφεται. Μου έχει τύχει 2 φορές!
gk Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Σήμερα η ΕΤΕ δέχθηκε να πληρώσω εγώ την αμοιβή. Έβαλε στο σύστημα ως εντολέα εμένα και έτσι το πέρασε. Ήθελε να με διευκολύνει ο ταμίας, γνωστός γαρ. Δεν είναι σωστό αλλά τι να κάνω ο πελάτης μου ήταν σε άλλη πόλη και έπρεπε να του στείλω το καταθετήριο και να μου ξαναστείλει πίσω το απόκομμα. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Μερικές φορές μέσω του i-bank μου, πληρώνω παράβολα και προστίματα πελατών. Πλέον προβληματίζομαι ότι μπορεί να βρω τον μπελά μου. Δεν είναι να τους έχεις εμπιστοσύνη, δεν ξέρεις πως και από που θα σου τη φέρουν!
akis73 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Ανακοίνωση του ΤΕΕ για συνεργασία με την ΕΤΕ για τις καταθέσεις αμοιβών μέσω ebanking http://web.tee.gr/%CE%BD%CE%AD%CE%B5%CF%82-%CF%85%CF%80%CE%B7%CF%81%CE%B5%CF%83%CE%AF%CE%B5%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%B5%CF%85%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%BD%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C/ 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα