jim Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Καλα το εγραψες ioannat .στην "ωρα" μου δεν πληρωσα. γιατι Παρασκευη? Ελεγα να παω αυριο? Εστειλα ηδη κ ενα mail στο τσμεδε με το προβλημα που αντιμετωπισα. Υγ. Πηρα την ετε τηλ κ μου ειπαν οτι υπαρχει καποιο προβλημα με τους αρ. Ειδοποιητηριων απο το τσμεδε.κανονικα πληκτρολογωντας τον αρ ειδοποιητηριου θα επρεπε να βγαινει αυτοματα το ονομα.εκει κολουσε και σε μενα το web banking Link to comment Share on other sites More sharing options...
ioannat Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 (edited) καθε Πεμπτη το τσμεδε ειναι κλειστο....κυριολεκτικα!!!με κλειδωμενες εξωπορτες! Edited Σεπτέμβριος 30 , 2015 by ioannat Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivien Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Και γω το ίδιο προσπαθώ εδώ και 3 ώρες!το πρόβλημα που δεν μπορώ να πληρώσω είναι με τον αριθμό ειδοποιητηρίου η με την ώρα τελικά;τι κάνουμε τώρα; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Έχει προσπαθήσει κανείς με e-banking από Τράπεζα Αττικής; Συμβαίνει το ίδιο; Πάντως, σήμερα το πρωί φίλος, που ήθελε να κάνει μεταφορά χρημάτων από δικό του λογαριασμό ΕΤΕ σε δικό του λογαριασμό Πειραιώς, δε μπορούσε να κάνει τη συναλλαγή με e-banking. Φαινομενικά άσχετο, αλλά μπορεί και να υπήρχε πρόβλημα στο σύστημα της ΕΤΕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivien Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Μόλις τώρα μίλησα με εθνική και μου είπε ότι το πρόβλημα είναι με τους αριθμούς ειδοποιητηρίων του ΤΣΜΕΔΕ. Έχουν δεχτεί πολλές κλήσεις για το θέμα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbekos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Σε επικοινωνία που είχα με τη ΕΤΕ μου είπαν ότι το πρόβλημα δεν είναι δικό τους, αλλά σε επικοινωνία που είχαν με το Τσμεδε του είπαν ότι είναι λάθος οι αριθμοί των ειδοποιητηρίων. Ερώτηση... Υπάρχει περίπτωση όσες συναλλαγές γίνονται μετά τις 18:00 να πηγαίνουν την επόμενη ημέρα και να το θεωρεί το σύστημα εκπρόθεσμο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
deskar Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Παιδιά και εγώ ακόμα προσπαθώ να πληρώσω και δεν μπορώ ηλεκτρονικά!Και χάνω και διακανονισμό και ασφαλιστική κατηγορία!!!Έχω πανικοβληθεί!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Και γιατι το αφήσατε τελευταία στιγμη και εσείς; Εκτος αν σημερα περιμένατε καποια χρήματα. Αλλιως....απαράδεκτοι Sent from my iPhone using Tapatalk 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mbekos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Παιδιά και εγώ ακόμα προσπαθώ να πληρώσω και δεν μπορώ ηλεκτρονικά!Και χάνω και διακανονισμό και ασφαλιστική κατηγορία!!!Έχω πανικοβληθεί!! Μία από τα ίδια... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vivien Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2015 Εφόσον το πρόβλημα είναι δικό τους σίγουρα θα υπάρξει παράταση. Δεν προσπαθώ άλλο, αύριο στο ΤΣΜΕΔΕ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα