varxo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (edited) Σε απασχολεί ο όγκος και όχι μια πιθανή κατολίσθηση διότι όπως το φαντάζομαι το κτίσμα από τις τρεις μεριές θα είναι μέσα στην γη Edited Σεπτέμβριος 8 , 2015 by varxo
wiktoria Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Με απασχολεί ο όγκος του χώματος που πρέπει να μετακινηθεί έτσι ώστε να κτισθεί και να θεμελιωθεί το κτίσμα.
varxo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 όταν στα 7 περίπου μέτρα έχεις υψομετρική διαφορά 20 μέτρα έμενα αυτό θα απασχολούσε
wiktoria Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δεν πρόκειται για αληθινό κτίσμα. Είναι ένα παράδειγμα για να μάθω με ποιον τρόπο υπολογίζω τον όγκο των χωμάτων.
georgecv Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (edited) Δηλαδή για να κατασκευάσεις ένα κτίριο 10χ10 θα κάνεις 40 μέτρα εκσκαφή? Χωρίς γαιοτεχνική μελέτη? Μήπως τα νούμερα είναι εκατοστά? Edited Σεπτέμβριος 10 , 2015 by georgecv
cvlengnr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Τωρα φταιω εγω να αρχισω να κελαηδαω για "πολιτικους μηχανικους ΤΕΙ" ή δε φταιω? Ειναι ερώτηση αυτή για οποιονδηποτε πλην πρωτοετη φοιτητη ? 2 1
georgios_m Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 γιατί επιτρέπονται τέτοιες ερωτήσεις σε πρωτοετείς? αυτό είναι ύλη γεωγραφίας της 5ης δημοτικού..
atsalovergas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2015 (edited) Τωρα φταιω εγω να αρχισω να κελαηδαω για "πολιτικους μηχανικους ΤΕΙ" ή δε φταιω? Ποιός σου είπε οτι οι πολιτικοί μηχανικοί τε που έπεσαν νυχτιάτικα στο παραπάνω θέμα δεν άρχισαν να κελαηδάνε (και μάλιστα στα γαλλικά)?... Μην είσαι προκατειλημμένος. Edited Σεπτέμβριος 8 , 2015 by atsalovergas
cvlengnr Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2015 Οτι ειμαι, ειμαι. Αλλα παιρνω και κατι αφορμες σαν αυτη (και κάτι άλλα παρόμοια) και δε μπορω να αγιασω...... 1 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα