Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπέρα 

Θέλω να βάψω την γερανογέφυρα της μάντρας με τα οικοδομικά υλικά κάποιο άλλο χρώμα εκτός του πορτοκαλοκίτρινου που είναι το σύνηθες.Γνωρίζεται αν υπάρχει κάποιο θεσμικό πλαίσιο που να μου το απαγορεύει η κάποιο αντίστοιχο φεκ να με παραπεμψεται

Ευχαριστω πολυ

Δημοσιεύτηκε

Για χρώμα δε θυμάμαι κάτι, δες σε αυτό :

A.O. 15085 / 593 (F.E.K. 1186 / B' / 25-08-2003) - KANONISMOS ELEGXWN ANYPSWTIKWN MHXANHMATWN

Δημοσιεύτηκε

Το έχω διαβάσει αλλά δεν αναφέρει κάτι για χρώμα . Σε ποια υπηρεσία θα μπορούσα να απευθυνθώ για να ώστε να είμαι σίγουρα πως δεν παραβιαζω κάποιο νόμο προτού την βάψω ?

Δημοσιεύτηκε (edited)
Δημοσιεύτηκε

βλέπω γκρι και ασπρο τα οποια δεν ειναι χρωματα επικυνδινοτητας επισης εχω παρει τηλεφωνο απο το υπεχωδε μεχρι τα γραφεια οικοδομικου κανονισμου κανεις δεν ξερει να μου απαντησει .

Δημοσιεύτηκε

δε ρωτάς και τον κατασκευαστή?

κάτι μπορεί να ξέρει από προδιαγραφές.

εσύ τι χρώμα θες να τη βάψεις και γιατί?

Δημοσιεύτηκε

μα ο κατασκευαστης δεν  στελνει "αβαφη" την γερανογεφυρα...

άλλο ειναι να γραφούν επανω  τα στοιχεια της επιχειρησης...

Δημοσιεύτηκε

ασφαλώς και δε τη στέλνει άφαβη. τα στοιχεία της επιχείρησης δε θεωρούνται αλλαγή χρώματος!

υπάρχει κάποια άδεια λειτουργίας για το μηχάνημα? γράφει πάνω χρώμα? (όπως στα αυτοκίνητα ας πούμε).. πιθανώς η διαδικασία να είναι η ίδια.

• 1 month later...
Δημοσιεύτηκε

Βάφτηνα ροζ την γερανογέφυρα κ πήγαινε στο γκάζι το βράδυ να βρεις χειριστές

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Downvote 3
Δημοσιεύτηκε

Δεν γνωρίζω να υπάρχει κάποια νομική δέσμευση ως προς το χρώμα.

Το συνηθέστερο χρώμα (και σωστά) είναι το κίτρινο, που σημαίνει προσοχή - κίνδυνος.

Αν δε σε ενοχλεί βάψε την κίτρινη. Αν θέλεις μπορείς να βάλεις και την επωνυμία της επιχείρησης, αλλά να κυριαρχεί το κίτρινο φόντο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.