elbordo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 (edited) Συνάδελφοι, γνωρίζει κανένας, αν είναι δυνατή η πληρωμή των εισφορών μεσω ebanking; Σημειωτέον οτι διαθέτω ebanking της alpha. Σε περίπτωση που δεν γίνεται, πώς ακριβώς περιμένει το ΤΣΜΕΔΕ να πληρώσουμε, με μετρητά;! Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σας Edited Σεπτέμβριος 25 , 2015 by elbordo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Παπα-Mike Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 (edited) Aπαιτείται λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα (ή Attica Bank) και αντίστοιχο web banking. Μετά είναι εύκολο... Edited Σεπτέμβριος 25 , 2015 by Παπα-Mike Link to comment Share on other sites More sharing options...
elbordo Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση Link to comment Share on other sites More sharing options...
kganas Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Πάρε τραπεζική επιταγή απο την τράπεζά σου.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Παιδια αμα παω στην εθνικη 30 του μηνός που ειναι τελευταία μερα ειμαι οκ έτσι; Για λόγους απουσίας δεν μπορω μαλλον πιο πριν και δεν εχω ebanking και τα σχετικά.. Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 KAI Εθνική; ΚΑΙ 30 του μήνα; Εγώ δε θα το τολμούσα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2015 από την (άλλη) Τράπεζα σου βγάζεις Τραπεζική επιταγή προς ΕΤΑΑ ΤΟΜΕΙΣ Μ & ΕΔΕ ποσού : ,,,,,€ και την πηγαίνεις στην Εθνική Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα