Vasilisaerox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Καλησπέρα σας. Είμαι νέος στη σελίδα. Θέλω να κάνω ενα γραφείο από αλουμίνιο αλλά δεν ξέρω κάπου που να κολλάνε. Ξέρει κανείς κάπου ή να κάνει και ο ίδιος? (Για Χανιά)
ckiriako Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Ζητας κατι πολυ εξεζητημενο. Ψαξε για μαστορες μεταλλικων κατασκευων, σιδεραδες δηλαδη
sdim Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Ψάξε στο google για πιστοποιημένο συγκολλητή ,πάρε μερικά τηλέφωνα και θα βρεις άκρη.
Arche Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2015 ξέρω κάποιον στην Κρήτη, θα σου στείλω τηλέφωνο και μπορεί να ξέρει αυτός.
Vasilisaerox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Και με τι βαφή μπορώ να το βάψω?
antloukidis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Οι συνηθισμενες κατασκευες αλουμινιου γινονται με βιδωτα profil που εχουν βαφει ηλεκτροστατικα σε οποιο χρωμα θελουμε. Προκειται για κατι ειδικο που απαιτει συγκολησεις?
Vasilisaerox Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Βασικά δεν είμαι σίγουρος αν θέλει κολλήματα.
Didonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 5 , 2015 (edited) Βασικά απέφυγε να θέλουν και κάνε κατασκευή με βιδωτά. (ή ειδικές περιπτώσεις πρεσσαριστά με συμπλήρωμα συμβατικής κόλλας, αλλα αν δεν έχεις κατάλληλα εργαλεία ή και τα ανάλογα καλούπια έτοιμα δεν θα μπορείς.) Edited Οκτώβριος 5 , 2015 by Didonis
Arche Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2015 (edited) Και με τι βαφή μπορώ να το βάψω? Edited Οκτώβριος 6 , 2015 by Arche
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα