akius Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 kinder έκπληξη έχει γίνει κάθε χρόνο και κάτι νεο αύξηση εισφορών υπερ ΟΑΕΔ τελος επαγγελματία έσοδα-εξοδα φόρος 26% εισφορά φόρος 29% τέλος υπερ συντάξεων άυξηση εισφορών είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα 2
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Aνοιξε το ταξις και αναπροσαρμοσε τις δοσεις στους διακανονισμους....Στα 4470 υπολοιπο και 50 δοσεις που ειχα μου αυξησε τις υπολοιπες δοσεις κατα 9 ευρω το μηνα....Κατι αναλογο θα γινει και στο τσμεδε...Και να φανταστειτε ειχα κανει τα παντα για να ειμαι κατω απο 5000 και να να εχω ατοκες δοσεις.... Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ που λεει και ο συναδερφος.... Για 3000€ χρέος, αυξησαν τις 100 δόσεις κατά 7€ εκαστη, ήτοι 700€ προσαυξηση ενώ δεν τα συμψηφισαν με τα 1700€ επιστρεφομενα που μου φάγανε... Αύριο θα πέσουν χαστούκια στη ΔΟΥ... Πολιτισμενος με τους πολιτισμενους... Όλα κι όλα 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Στο ΤΣΜΕΔΕ πως θα γνωρίζουμε αν άλλαξε; Και τι δόση θα πληρώσουμε 30/10; Sent from my iPhone using Tapatalk 1
terry Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Στο τοπικο ΤΣΜΕΔΕ, δεν ηξεραν τιποτα, σημερα.
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Μου ειναι δύσκολο να κατέβω ΤΣΜΕΔΕ να ρωτήσω (πέραν οτι ειναι γελοίο να χάσω μια μερα για ερώτηση) τηλέφωνα δεν σηκώνουν που προσπάθησα λιγο και ο καιρος περναει... Sent from my iPhone using Tapatalk 1
lefterism Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 τα τηλέφωνα είναι διακοσμητικά όσον αφορά τις περισσότερες υπηρεσίες του δημοσίου που έχουν να κάνουν με εξυπηρέτηση κόσμου. υπάρχουν εξαιρέσεις βέβαια, αλλά υπάρχουν και τα ρεπό , αργίες άδειες, συντοπίτες που καμιά φορά φιλοτιμούνται. αν δεν πας να στηθείς στην ουρά άκρη δεν βγάζεις Sent from my iPhone using Tapatalk
spy1551 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Πάντως, αν είναι να μπει ένα "τελος" ή "εισφορά" επί του κύκλου εργασιών, προκειμένου υλοποιηθεί η μνημονιακή δέσμευση για σύνδεση των ασφαλιστικών εισφορών με το πραγματικό και όχι το τεκμαρτό εισόδημα, εγω το βρισκω σωστο. Γιατί βρε συνάδελφε , το 3% επί των νομίμων που πληρώνουμε υπέρ ΤΣΜΕΔΕ και ΕΜΠ τι είναι ; To ξεχάσατε αυτό ; 1
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Αλλο αυτο, δε μετραει... Αυτο ειναι παλιο... Τωρα θα πληρωνουμε και νεο... του ΣΥΡΙΖΑ...
msxoin Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Γιατί βρε συνάδελφε , το 3% επί των νομίμων που πληρώνουμε υπέρ ΤΣΜΕΔΕ και ΕΜΠ τι είναι ; To ξεχάσατε αυτό ; Το 2% υπερ ΤΣΜΕΔΕ δεν καταργηθηκε;
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 19 , 2015 Το 1% κατασρηθηκε υπερ ΕΜΠ αλλα δυστυχως σε κανενα εντυπο, σε καμια τραπεζα δε σου επιτρεπεται να πληρωσεις μονο το 2% Οποτε στην ουσια δεν καταργηθηκε... 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα