Μετάβαση στο περιεχόμενο

καθίζηση εδαφους


giorgospan

Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτησω,τι θα μπορούσα να κάνω για να αντιμετωπισω την καθίζηση.περιμετρικα της οικίας μου,έχω φτιάξει ένα πεζοδρόμιο από μπετον.σε κάποια σημεία και μετά από 5 χρόνια,το πεζοδρόμιο έχει αποκολληθεί από το σπίτι κάποια εκατοστά.γνωριζω οτι οι δυνάμεις που αναπτύσονται είναι τεράστιες.κατά την κατασκευή του πεζοδρόμια,τοποθετήθηκε πλέγμα,αλλά όχι σίδερα καρφωμένα στον φέροντα οργανισμό,διότι ο μηχανικός φοβόταν την υγρασία.τι θα μπορούσα να κάνω;και χίλια συγνωμη για την ορολογια

Link to comment
Share on other sites

δεν μας λες όμως το πλάτος του πεζοδρομίου και αν αυτό έγινε πάνω σε μπαζώματα τα οποία ίσως δεν συμπυκνώθηκαν καλά  βάλε μια φωτογραφία για μια καλύτερη άποψη 

Link to comment
Share on other sites

Εαν δεν είναι το πρόβλημα πολύ ενοχλητικό, δηλαδή αν σε 5 χρόνια αποκολλήθηκε το πεζοδρομιο πχ 1-2εκ ("κάποια αναφέρεις") μπορείς να "μπαλώσεις" με κάποιο ελαστομερές υλικό το άνοιγμα. Κι αυτό διότι εφόσον εισέρχεται νερό, θα υποστεί πάλι κάποια καθίζηση. Δε γνωρίζουμε τι υλικό αποτελεί το μπάζωμα, πόσο συμπυκνώθηκε κτλ.

 

Αλλιως για να γίνει η σωστή δουλειά, πρεπει να σπάσεις τα μπετά, να τα πετάξεις, να συμπληρώσεις ανάλογο υλικό στο μπαζωμα, να διαβρέξεις, να συμπυκνώσεις και να επανασκυροδετήσεις...Νομίζω δε συμφέρει.

 

Αυτό θα το κρίνεις εσύ όμως.

Link to comment
Share on other sites

τίποτα δεν είναι για μια ζωή πάντος , μπορεί να μην έκανες σωστή προετοιμασία 

Edited by varxo
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.