Μετάβαση στο περιεχόμενο

Που βρίσκεται η βεβαίωση οφειλών


Arche

Recommended Posts

Γειά σας

Προς το forum των Μηχανικών, ζητώ αν γνωρίζουν να μου πούνε που στην ευχή φαίνεται στην σελίδα του eTΣΜΕΔ η βεβαίωση ότι ένας Μηχανικός έχει εξοφλήσει τις εισφορές του τις ασφαλιστικές ή αν έχει ανεξόφλητες εισφορές.

 

 

 

http://www.tsmede.gr/%CE%A0%CE%BB%CE%B7%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AF%CE%B5%CF%82%CF%84%CE%BF%CF%85%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95/%CE%91%CF%81%CF%87%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CE%A3%CE%B5%CE%BB%CE%AF%CE%B4%CE%B1e%CE%A4%CE%A3%CE%9C%CE%95%CE%94%CE%95/tabid/36/Default.aspx

Link to comment
Share on other sites

Θα μπεις με τους κωδικούς σου και θα στην αριστερή στήλη θα πας 'ηλεκτρονικές υπηρεσίες"---> περιγραφή υπηρεσιών (ασφαλισμένοι)--->Βεβαίωση πιστοποιητικού οφειλής (για να δεις το ποσό που χρωστάς από τη ρύθμιση).

Aν επιλέξεις βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας θα σου απορρίψει το αίτημα εφόσον υπάρχει ενεργός διακανονισμός. Πατώντας στο "λεπτομέρειες" σου βγάζει μια λίστα με τσεκαρισμένες προϋποθέσεις,  εκτός από αυτή του ενεργού διακανονισμού. Μια προϋπόθεση αναφέρει ότι ο ασφαλισμένος έχει πληρώσει τις τρέχουσες εισφορές.

Link to comment
Share on other sites

Aν δε χρωστάς ή δεν έχεις ενεργό διακανονισμό τι πιστοποιητικό οφειλών να δώσει?

Θα αιτηθείς βεβαίωση ασφαλιστικής ενημερότητας.

Κάνε τις δοκιμές σου στο σύστημα και το βλέπεις τι σου βγάζει.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Ευχαριστώ πολύ Συνάδερφε για την βοήθεια. Οπως είδα πρέπει να παω από το ταμείο να πάρω κάποιους κωδικούς, ευχαριστώ για την βοήθεια πάντως θα την ακολουθήσω και πιστευω θα βρω ακρη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.