teo2 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 (edited) Έχει ενεργοποιηθεί περιορισμός πρόσβασης σε συγκεκριμένες λειτουργίες της εφαρμογής Συνάδελφοι αυτό το μήνυμα μου βγάζει επάνω ψηλά στην σελίδα δίπλα από το "έξοδος" Ξέρει κάποιος να μου πει τι είναι πάλι τούτο? Χρέος είχα μόνο την συνδρομή του 2016 την οποία και πλήρωσα μόλις. Όταν ακούμπησα το ποντίκι πάνω μου έβγαλε μήνυμα ότι υπάρχουν οφειλές σε εκκρεμότητα. Θα τρελαθούμε τελείως τώρα μόλις μπήκε το 2016. Τα θέλουνε και προκαταβολή!!!! Τελικά τους τηλεφώνησα στο ΤΕΕ και μου είπαν ότι είχε πρόβλημα η εφαρμογή και το διορθώσανε. Είπα κι εγώ!!! Edited Ιανουάριος 22 , 2016 by teo2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 Καλημέρα και από εμένα! Μου έβγαλε και εμένα το ίδιο μήνυμα, είχα και εγώ μόνο του 2016 το οποίο και αναγκάστηκα να πληρώσω - προκαταβολικά όπως λες και εσύ - και το μήνυμα εξακολουθεί να υπάρχει! Και "έπεσε" και το σύστημα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 Υπομονή κάτι κάνουν..... Μην βιάζεστε.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mxv Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2016 Έχεις δίκιο Ιάσονα.. Απλά η πίεση στη δουλειά είναι τέτοια και οι υποχρεώσεις όλων πιεστικές που καμιά φορά βιαζόμαστε... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alsterwasser Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2016 "Πρόβλημα στην εφαρμογή" δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχει! Τι έκαναν δλδ? Άλλαξαν τον κώδικα και τσουπ έβγαλε αυτό το μνμ? Σκόπιμα έγινε,ώστε να θορυβηθούν κάποιοι μηχανικοί και να τους τα σκάσουν....... τώρα θα τους μάθουμε?... Link to comment Share on other sites More sharing options...
da-mi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2016 Και σε μένα βγήκε το ίδιο χθες. Βγήκα από την εφαρμογή. Όταν ξαναμπήκα δεν υπήρχε πρόβλημα. Μάλλον είχε πολύ κίνηση χθες.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 τι έγινε ρε παιδιά ? Ο γεωγραφικός εντοπισμός δεν λειτουργεί καλά αφού δεν βγαίνει ο χάρτης και σε εμένα και σε συνάδελφο (και δεν φταίει το ο αποκλεισμός αναδυόμενων παραθύρων ) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gamvro Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Το ίδιο και σε μένα. Το δοκίμασα σε 3 διαφορετικούς browsers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Ευχαριστώ συνάδελφε θα το μεταφέρω στο φίλο μου συνάδελφο , γιατί αυτός το χρειάστηκε άμεσα Link to comment Share on other sites More sharing options...
antika Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Σε εσάς διορθώθηκε;Εγώ συνεχίζω να έχω πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα