ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 (edited) Και εγώ έχω πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να δώσω βεβαίωση αύριο το πρωί. Μάλλον αυτοί που διαχειρίζονται το σύστημα δεν το έχουν πάρει χαμπάρι. Πρέπει από το πρωί να τους ταράξουμε στα τηλέφωνα. Προσωπικά δεν ξέρω σε ποιον αριθμό πρέπει να τηλεφωνήσω. Αν κάποιος γνωρίζει ας ενημερώσει. Edited Ιανουάριος 26 , 2016 by ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 26 , 2016 Και εγώ έχω πρόβλημα. Δεν ξέρω τι να κάνω. Πρέπει να δώσω βεβαίωση αύριο το πρωί. δεν πιστεύω ότι θα είναι μέχρι αύριο Είμαι σίγουρος ότι το πρωί θα είναι εντάξει 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
antika Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Δοκίμασα μόλις,πάλι πρόβλημα και όχι μόνο με τον γεωγραφικό εντοπισμό,έχει γενικώς παγώσει στην πρώτη δήλωση και δεν δουλεύει τίποτα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΒΑΣΙΛΗΣ Κ. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Δυστυχώς τίποτα ακόμα. Παίρνω στο 2103291206 και δεν απαντάει κανείς. Θα στείλω email και στο [email protected] Όποιος άλλος γνωρίζει άλλα στοιχεία επικοινωνίας ας προσπαθήσει να επικοινωνήσει με το ΤΕΕ. Ίσως οι υπεύθυνου να μην το έχουν πληροφορηθεί ακόμα το πρόβλημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 (edited) Μήπως το κλείσανε το σύστημα λόγω της απεργίας των μηχανικών ... εννοώ στην λογική των δικηγόρων που δεν κάνουν πράξεις ... έτσι ανάλογα κι εμείς πρέπει να πράξουμε. Edited Ιανουάριος 27 , 2016 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Με opera δουλεύει!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
antika Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27 , 2016 Με Google Chrome δουλεύει Link to comment Share on other sites More sharing options...
gliout Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 (edited) 21 Μαρ 2016 Σύμφωνα με προηγούμενη ανακοίνωση, από το Σάββατο 26/3/2016 το όριο ελέγχου ενημερότητας για παλαιότερες συνδρομές μειώνεται από 10 έτη σε 5. Οπότε σε πολλούς υπάρχει πρόβλημα. Edited Μάρτιος 28 , 2016 by gliout Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Θέλαμε νέα ιστοσελίδα; ας τα λουστούμε τώρα. Και δε το πληρώνω απο άποψη τόσα χρόνια. Κοίτα δω, που θα τα πάρουν νταβατζηλίκι... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gliout Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 28 , 2016 Και εγώ το ίδιο. Να δούμε εάν θα αντιδράσουν και πώς τα δικά μας τζιμάνια. (Τη ΕΕΤΕΜ εννοω) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα