sundance Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 για να λειτουργησουν οι φορμες πρεπει να γινει προστασια φορμας?
st2 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 φορμες?? μιλας για excel? μπορεις να πεις μερικες λεπτομερειες ακομα
sundance Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2010 Για word. φορμες-αναπτυσσομενο πεδιο φορμας αν δεν πατηθει 'προστασια φορμας', δεν λειτουργει?
Νικολάκης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 1 , 2010 Καλησπέρα Ξέρει κάποιος μου πει πως δημιουργούνται φόρμες στο word? Για να πω την αλήθεια δεν είμαι σίγουρος για το αν αυτό που θέλω να κάνω ονομάζεται φόρμα. Έχω φτιάξει μια μελέτη στο word με ορισμένα στοιχεία (πχ ημερομηνία,ονοματεπώνημο κτλ.). Αυτό λοιπον που θέλω είναι με κάποιο τρόπο να φτιάξω κενά πεδία στα στοιχεία που θέλω να αλλάζω. Αν ξέρει κανείς θα του ήμουν ευγνώμον. Νίκος
terry Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 2 , 2010 Εχω word 2007 Σε παλιοτερη εργασια ειχα δημιουργησει εξισωσεις στην εκδοση 2003. Μπορω τωρα να τις επεξεργαστω?? Προσπαθω να κανω μετατροπη σε equation 6.0 (υπαρχει αυτη η επιλογη στην εκδοση 2007, αλλα δεν μπορω... Καμια ιδεα για να μην τα ξαναγραφω??
Νικολάκης Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 10 , 2010 Καλησπέρα Κατέβασε τα mathtype, συνεργάζεται με word 2003 και 2007. Κάνοντας διπλό κλίκ στην εξίσωσει που έχει στο word σε πηγαινει αυτόματα στο mathtype και την επεξεργάζεσαι απο εκεί. Ελπίζω να βοήθησα.
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Σε εκδοση 2007 πως μπορω να μετρησω των αριθμο των χαρακτηρων πχ σε μια παραγραφο????
CostasV Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 terry, κανονικά (στο 2003 έτσι δουλεύει σίγουρα, γιατί όχι και στο 2007; ) επιλέγεις το κείμενο που θέλεις και πατάς Tools/word count. Κάτι άλλο. Εχω ένα αρχείο σε word. Μπορώ να πατήσω πάνω στα τετραγωνάκια και να αλλάξω την κατάσταση από Χ σε κενό και το αντίθετο. Μπορώ επίσης να προσθέσω κείμενο σε επιλεγμένα σημεία. Δεν έχω την συνηθισμένη πρόσβαση στο κείμενο, δηλαδή καθώς ανοίγουν τα μενού edit, view, insert, format κτλ, οι περισσότερες επιλογές είναι ανενεργές. Ξέρει κανείς πώς γίνεται να φτιάξουμε ή να επεξεργαστούμε αυτό το αρχείο;
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Στην εκδοση 2007 δεν υπαρχει το μενου tools.
CostasV Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 http://office.microsoft.com/en-us/word-help/count-the-number-of-words-in-a-document-HA001230358.aspx#BM2
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα