HQ7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 (edited) Οχι. Ενα απλό laptop χωρις κάτι το ιδιαίτερο.(word 2007) Edited Ιούνιος 24 , 2013 by HQ7
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 Δοκίμασε λίγο το παρακάτω. Πήγαινε στις επιλογές του Word. Από αριστερά στη λίστα διάλεξε το "Add-ins". Κάτω κάτω διάλεξε "manage com add ins" και πάτησε το πλήκτρο go... Στο νέο παράθυρο που σου βγάζει, αν υπάρχει, ξετίκαρε το "send to bluetooth".
akis73 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 24 , 2013 Κάνε και μια επανεκκίνηση καλού κακού
GiorgioG Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2018 Αρχικά να σας πω ότι έχω εγκαταστημένο το Word 2016. Μου έστειλαν ένα υπόδειγμα για συγγραφή πτυχιακής εργασίας πάνω στο οποίο θα πατήσω για γράψω τη δίκη μου. Όταν όμως γράφω μια λέξη ανορθογραθα η χωρίς τόνο δεν μου εμφανίζει την κόκκινη γραμμή κάτω από τη λέξη. Αν ανοίξω ένα blanc document η διόρθωση δουλεύει κανονικά. Πως μπορώ να ενεργοποιήσω τον ορθογραφικό έλεγχο για το συγκεκριμένο αρχείο;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα