Giorgos1987 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Και εις ανώτερα! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgecv Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2015 Αφού έχει ανοίξει ΑΕΙ και ΤΕΙ σε κάθε ραχούλα της Ελληνικής επικράτειας βάλε και του εξωτερικού τι περιμένετε να γίνει. Και να μην υπήρχε η κρίση πάλι την ίδια πρωτιά θα είχαμε 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgios_m Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Μα την είχαμε! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
jkar Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Συνεχίστε την παραγωγή μηχανικών βρε, ποιοί θα νοικιάζουν τα διαμερίσματα στίς επαρχίες; και ποιός θα τολμήσει να βάλει εμπόδια να γίνει και το δικό μου το παιδί "αδιόριστος μαθηματικός" ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ροδοπουλος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 15 , 2015 Συνεχίστε την παραγωγή μηχανικών βρε, ποιοί θα νοικιάζουν τα διαμερίσματα στίς επαρχίες; και ποιός θα τολμήσει να βάλει εμπόδια να γίνει και το δικό μου το παιδί "αδιόριστος μαθηματικός" ; +11000 διότι μου έδωσες την πάσα. Πρόσεξε για πολύ κόσμο, με ελάχιστον IQ, άλλο πράγμα ο αδιόριστος μαθηματικός και άλλο πράγμα ο άνεργος μαθηματικός. Ο αδιόριστης, για τους ανθρώπους αυτούς έχει την ελπίδα της "αριστερής/κεντρώας και δεξιάς" πρόσληψης. Αντίθετα ο άνεργος μαθηματικός δεν ανήκει σε κανένα εκλογικό σώμα και άρα τον γράφουμε στα π@π@ρι@ μας. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα