salpigoal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Καμια γνωμη απο καποιον εμπειρο υπαρχει για το συγκεκριμενο προγραμμα? Σκεφτομαι εδω και καιρο να προχωρησω σε καποια αγορα λογισμικου και θελω γνωμες.....
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Δεν ειμαι χρηστης, αλλα τωρα που θα βαλλουν μεταλλικα, συνδεσεις και συμμικτα, αξιζει.. Ειναι "τιμιο" προγραμμα και η τιμολογιακη πολιτικη τους, ακομα πιο τιμια.
salpigoal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Νομιζω εβαλαν ηδη.... Βασικα πιο πολυ θα ηθελα απο καποιον χρηστη του προγραμματος να μου εστιασει στα αρνητικα του..... Εσυ τερρυ ποιο δουλευεις?
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 ΦΕΣΠΑ. Η τιμολογοφιακη πολιτικη τους, στις αναβαθμισεις, ειναι απαραδεκτη. 1
loser Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 16 , 2015 ο ΤΟΛ εχει ηδη ανακοινωσει από 8 δεκεμβρη ότι το νέο πρόγραμμα μεταλλικων + φορτισεις - σύμμικτες + σύμμικτα υποστυλώματα θα είναι διαθεσιμο από 22 γεναρη 2016 , παντως το σκυρόδεμα είναι τιμιο πρόγραμμα , θα περιμενουμε να δουμε και τα μεταλλικα . 1
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 22 , 2015 Αν καποιος δεν ειναι χρηστης του ΡΑΦ και ενδιαφερεται να το αγορασει ΑΜΕΣΑ, ας μου στειλει ενα ΠΜ, να επωφεληθούμε της εκπτωσης του 20% στην καθε αδεια χρησης. 1
SemiRigid Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Terry, Πως και αποφάσισες να πάρεις το ΡΑΦ? Σκέφτεσαι να αποσύρεις το Fespa σιγά σιγά?
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 23 , 2015 Λογω κοστους, ΕΣΠΑ και απαραδεχτης πολιτικης αναβαθμισεων του ΦΕΣΠΑ. 2
atsalovergas Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Terry, τι εντυπώσεις έχεις από τις νέες προσθήκες των μεταλλικών του ΡΑΦ?
terry Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2015 Σημερα παρέλαβα το κλειδι. Δεν το εχω κανει ακομα εγκατασταση. Δεν το εχω δουλεψει καθολου. Οταν το δουλεψω θα σου πω. 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα