Evan Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 άρα το ΔΙΑΣΚ είναι για ενισχύσεις μάλλον κόμβε σε αυτό έχεις δίκιο όσο πάει
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Ναι, αλλά όχι μόνο. Εγώ πάντως το πήρα για ενισχύσεις και για να ελέγχω τα αποτελέσματα του Fespa. Υπάρχει και το δωρεάν για μη επαγγελματική χρήση GaLa που είναι και στα downloads.
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 αγόρασες software για έλεγχο του fespa? τελικά έχεις αγοράσει το ΡΑΦ, δεν καταλαβαίνω ακριβως τι λες ειναι module που το αγοραζεις ξεχωριστά? παίζει μόνο του?
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Όχι δεν το αγόρασα ειδικά για να ελέγξω το Fespa, αλλά έκανα και διασταύρωση των αποτελεσμάτων του. Το ΔΙΑΣΚ είναι ανεξάρτητο πρόγραμμα που προϋπήρχε του ΡΑΦ και κάνει έλεγχο σε διαξονική κάμψη τυχούσας διατομής.
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Ξέρει κανείς μέχρι πότε ισχύει η προσφορά;
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Χωρίς να ξέρω σίγουρα. Αν θυμάμαι καλά και αν κρίνω σύμφωνα με την προσφορά του ΔΙΑΣΚ οι μειωμένες τιμές για νέους μηχανικούς παίζει να είναι μόνιμες. Ίσως να αλλάζει δλδ το ποσσστό της προσφοράς αλλά προσφορά υπήρχε σίγουρα εδώ και πολύ καιρό. Στείλε ένα mail. Αν αναφέρεσαι στην προσφορά των δωρεάν modules δε ξέρω να σου απαντήσω.
dratsiox Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2009 Ευχαριστώ Παναγιώτη. Έχω επικοινωνήσει με την εταιρία και τους έχω προτείνει και κάποια παραδείγματα. Απλά η απορία επί των τιμών μόλις μου δημιουργήθηκε. Σε 10-15 μέρες θα υπάρχει διαθέσιμη δοκιμαστική έκδοση
hellfire11 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Το πρόγραμμα κάνει επίλυση κοιτόστρωσης ? Δεν μπορώ να βρω τίποτα σχετικά με το θέμα από την ιστοσελίδα τους...
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Όντως δεν λέει ότι επιλύει γενικές ή μερικές κοιτοστρώσεις. Μπορείς βέβαια να τις προσομοιώσεις με εσχάρα πεδιλοδοκών. Εναλλακτικά προμηθεύεσαι ένα ανεξάρτητο πρόγραμμα για αυτή τη δουλειά όπως το Fepla της LH-Λογισμική ή το SAFE της CSI (Etabs).
ppetros Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2009 To θέμα όμως είναι η δουλειά που πρέπει να κάνεις για να βρεις και να μεταφέρεις όλα τα δεδομένα-αποτελέσματα από το ένα στο άλλο πρόγραμμα, με αυξημένη πιθανότητα λάθους και πολλαπλάσιου χρόνου ειδικά σε περίπτωση τυχόν επανεπίλυσης. Δεν λέω και για το επιπρόσθετο κόστος+συντήρηση του έξτρα προγράμματος....
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα