erling Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 3 , 2009 Σωστός ο Ηλίας. Ποιος ο λόγος να γίνουμε beta testers χωρίς πληρωμή? Φτάνει 2 φορές, δεν θέλω και 3η
Evan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Σε τέτοιες περιπτώσεις λοιπόν κάααααθεσαι κανένα χρόνο και μετά βλέπεις.Και από τη στιγμή που όλοι λίγο πολύ έχουν ένα όμοιων δυνατοτήτων πρόγραμμα, γαιτί να βιαστούν? έλα ντε........
whatisthis Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2009 πάντως παιδιά εγώ χαίρομαι που μπαίνει ένας δυνατός παίκτης (βάσει χαρακτηριστικών κρίνω)...μπας και ξυπνήσουν οι δικοί μας και κανουν καμια αναβαθμιση της προκοπής
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2009 Επειδή εγω δεν τα κατάφερα,πήγε κάποιος?
mariakou Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 πηγε τελικα κανενας στην παρουσιαση? θα θελα να ακουσω εντυπωσεις. τωρα με τις εποδοτησεις το σκεφτομαι σοβαρα να κανω μία αγορά σε στατικο
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Τίποτα νεότερο που αφορά στη δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος...Γνωρίζει κανείς?Κι έρχονται και οι επιδοτήσεις!?
Evan Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2009 Τίποτα νεότερο που αφορά στη δοκιμαστική έκδοση του προγράμματος...Γνωρίζει κανείς?Κι έρχονται και οι επιδοτήσεις!? και είναι πολλά τα λεφτά Άρη
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2009 και είναι πολλά τα λεφτά Άρη ??????Δηλαδή??
Evan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2009 ??????Δηλαδή?? Έλα ρε με κοροϊδεύεις τώρα
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα