Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δομοστατικός σχεδιασμός και ανάλυση κατασκευών.


Geo86

Recommended Posts

Καλησπέρα!Ψάχνοντας τώρα τελευταία (μιας και ήρθε η ώρα) για το ''μετά το πτυχίο τι?'',και αγνοώντας την πρώτη επιλογή (και μάλλον τελική γιατί είναι κάτι που θέλω πάρα πολύ) το μάτι μου έπεσε σε ένα μεταπτυχιακό του τμήματος των πολιτικών με τίτλο ''Δομοστατικός Σχεδιασμός και Ανάλυση Κατασκευών'' .Γνωρίζει κανείς να μου πει κάποια τυχόν ιδέα για το τι ακριβώς είναι,τι δικαιώματα παραπάνω δίνει..κλπ? δεδομένου οτι είμαι γεωτεχνικός μεν(γεωλόγος) έχω κάνει αρκετά γεωτεχνικά,αλλά δεν έχω διδαχθεί αντοχή υλικών,οπλισμένο σκυρόδεμα κλπ..Όποιος γνωρίζει κάτι πάνω σε αυτό και θέλει να βοηθήσει τον ευχαριστώ.Απο μαθήματα είδα καποια πράγματα αλλα πρακτικά δεν ξέρω τι γίνεται!

Link to comment
Share on other sites

Εχω κανει εγω αυτο το μεταπτυχιακο...ΔΕΝ θα σου δωσει κανενα επιπλεον δικαιωμα...Ασχολειται με πραγματα ποιο ειδικευμενα για το δομοστατικο μηχανικο...Μην περιμενεις να στο μεταπτυχιακο να μαθεις μπετο, μεταλλικα, μηχανικη κτλπ....Ειμαι σιγουρος οτι θα σου χρεωσουν αρκετα μαθημτα απο το προπτυχιακο πριν σε δεχτουν..Απο 5 μαθημτα εως και 10!!! Ρωτα τη γραμματεια για να σου πει με σιγουρια..Δεν ξερω αν ααξιζει τον κοπο για καποιον μη πολιτικο μηχανικο, εφοσον δεν θα εχει κ τα αναλογα δικαιωματα (γιαυτο ειμαι σιγουρος, το αναφερει ρητα κ στο σαιτ του μεταπτυχιακου)...

Link to comment
Share on other sites

Το μεταπτυχιακό σε άλλη ειδικότητα μάλλον θα σου ειναι δύσκολο γιατι δεν εχει σχεση με αυτά που έκανες μεχρι τώρα. Γενικά παντως ενα μεταπτυχιακό πλεον ειναι απαραίτητο για το χαρτί και μόνο!

Link to comment
Share on other sites

Αρχικά ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σας .Απλώς το θεώρησα σκόπιμο να αναφερθώ καθώς ασχολούμαι με αυτά(γεωτεχνικές κατασκευές πάντα,τεχνικές γεωλογίες ,εδαφο-βραχομηχανικές και πάει λέγοντας ,και σκυρόδεμα έχω κάνει όχι όμως οπλισμένο) και επειδή είδα οτι είναι μέσα και τομέας γεωτεχνικών, θεώρησα οτι θα είχε σχέση με γεωτεχνικά και θα βοηθούσε περαιτέρω .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.