akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 Όσες φορές και ανεβάσεις λάθος αρχείο, από την στιγμή που μπορείς να ακυρώσεις (επίσης όσες φορές θες) και ανεβάσεις άλλο αρχείο, δεν βλέπω που υπάρχει πρόβλημα. 2
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 ναι αλλά αυτό το αρχείο υπάρχει στην εφαρμογή (διορθώστε με αν κάνω λάθος) μπορεί να κατέβει όπως και το κανονικό Βέβαια αν ακυρώνεται (πράγμα που δεν το έχω προσέξει και θα το δω κάποια στιγμή) δεν υπάρχει πρόβλημα ουσιαστικά
akis73 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 20 , 2015 Το αρχείο κατεβαίνει αλλά προφανώς και θα είναι μαρκαρισμένο ως άκυρο, οπότε ο διαχειριστής θα το καταλάβει. 1
nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Τι συζητάμε μετά από 4 χρόνια εφαρμογής του ηλεκτρονικού συστήματος...?! Τώρα ανακαλύψατε την Αμερική Άρτσι και Τζορτζ ?
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Τι συζητάμε μετά από 4 χρόνια εφαρμογής του ηλεκτρονικού συστήματος...?! Τώρα ανακαλύψατε την Αμερική Άρτσι και Τζορτζ ? Απλά , εγώ πριν ένα εξάμηνο ίσως και λίγο παραπάνω , άρχισα να ανεβάζω αρχεία από τους πρώτους που με πληρώσανε και ολοκλήρωσα την εργασία τους .... επομένως τότε το κατάλαβα
nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Δηλαδή στον 4014....δεν είχες ανεβάσει ποτέ και τίποτα ???!
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 (edited) όχι τίποτα με το που ήμουν έτοιμος σε μια δύο περιπτώσεις , άλλαξε ο νόμος Αν και είχα στις περισσότερες δουλειές έτοιμα τα αρχεία , δεν είχα πληρωθεί όλη την αμοιβή μου για να διευκολύνω τους πελάτες μου να πληρώσουν πρώτα τα ειδικά πρόστιμα με τις δόσεις Ειδικά όταν έδωσαν και την σχετική παράταση στην υποβολή των δικαιολογητικών Τώρα που με εξοφλούν ολοκληρώνω και ανεβάζω τα αρχεία Edited Οκτώβριος 21 , 2015 by GEORGE MICHEAL
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα