santaclaus Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Καλησπέρα σε ολους,εχω ενα air condition που αναγράφει στην ετικέτα Carrefour home HAC 12407G..επειδή είμαι εντελώς άσχετος με αυτά,θέλω να μάθω καταρχήν αν εχει θέρμανση και αν εχει,ποσο θα καίει και ποσο αναλογεί αυτο σε χρήματα..? ευχαριστω εκ των προτέρων !!
imhotep Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 21 , 2015 α. είσαστε σε λάθος ενότητα (υπάρχει ενότητα "θέματα ιδιωτών") β. έχετε αγοράσει μηχάνημα κατασκευασμένο για κάποιο σούπερμάρκετ από κάποιον (πιθανότατα κινέζο) κατασκευαστή, προφανώς έχει οδηγίες χρήσεις αλλά και τηλεχειριστήριο που λέει τις δυνατότητές του γ. δεν κάνουμε διαφήμιση προϊόντων
nik Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 (edited) Θα βγάλεις μία φωτογραφία καλή να φαίνεται ολόκληρο το ταμπελάκι με όλα τα χαρακτηριστικά και θα την ανεβάσεις να την δούμε. Γενικά τα AC καίνε περίπου 1 κιλοβατώρα ανά ώρα δηλαδή περίπου 0,15 ευρώ ανά ώρα. Αν είναι inverter μπορεί να ρυθμίζει την λειτουργία του και να εξοικονομεί παρά πολύ. Και μπορεί να φαίνεται μικρή η κατανάλωση όμως η ποιότητα θέρμανσης είναι πολύ κακή. Μόλις τα σβήσεις χάνεται αμέσως η όποια θερμότητα. Καμία σχέση με καλοριφέρ δηλαδή. Edited Οκτώβριος 22 , 2015 by nik 2
Didonis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2015 α. είσαστε σε λάθος ενότητα (υπάρχει ενότητα "θέματα ιδιωτών")... έγινε η μεταφορά.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα