GMEPH Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2018 Μίλησα με μια προς το παρών συμβολαιογράφο Θεσσαλονίκη και μου είπε ότι θεωρεί ότι όλο αυτό έχει λογική σε πρώτη φάση εκεί που υπάρχει κτηματολόγιο περαιωμένο,σε συνέχεια της απορίας του GEORGE MICHEAL..έχει μεγάλη σημασία να ξεκαθαρίσει αυτό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2018 Ο νόμος δεν κάνει τέτοιο διαχωρισμό. Πάντως και στις υπό κτηματογράφηση περιοχές έχει νόημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jojo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 6 , 2018 Αφού το ήξερε κ όλας τυχερός είσαι! Βέβαια είναι ξεκάθαρο το ΦΕΚ κ στην ημερίδα ο ομίλων από το Κτηματολόγιο ανέφερε ότι σε περιοχές χωρίς Κτηματολόγιο δε θα γίνεται έλεγχος ΚΑΕΚ, ενώ σε αυτές με Κτηματολόγιο θα γίνεται Link to comment Share on other sites More sharing options...
GMEPH Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 Ε ναι το Φ.Ε.Κ. είναι ξεκάθαρο και αφού το είπε και "αρμόδιος" σε ημερίδα εντάξει,αλλά κάτσε να ξεκινήσει και θα δούμε το "νόημα" του.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netmin909 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 7 , 2018 Στον έλεγχο με ΚΑΕΚ αν υπάρχουν εμπλοκές , που θα υπάρχουν, θα μας ζητάει χωρική μεταβολή για να προχωρήσει? θα έχει απλά κάποια ανοχή? Link to comment Share on other sites More sharing options...
body125z Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2018 Συνάδελφοι στο θεμα της ψηφιακής υπογραφής η απαίτηση των windows xp or 7 & internet explorer 8-10 είναι μόνο για την πρώτη φορά της ενεργοποίησης της ψηφιακής υπογραφής ή θέλει να πετάξουμε τα laptop μας με windows 10 και να γυρίσουμε 10 χρόνια πίσω στα xp? Έχω μπερδευτεί.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mantzaras Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 8 , 2018 7 ώρες πριν, body125z said: Συνάδελφοι στο θεμα της ψηφιακής υπογραφής η απαίτηση των windows xp or 7 & internet explorer 8-10 είναι μόνο για την πρώτη φορά της ενεργοποίησης της ψηφιακής υπογραφής ή θέλει να πετάξουμε τα laptop μας με windows 10 και να γυρίσουμε 10 χρόνια πίσω στα xp? Έχω μπερδευτεί.. Μόνο για εγγραφή στο usb, δηλαδή μία φορά μόνο 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2018 Η σελίδα που ανεβάζεις τα τοπογραφικα διαγράμματα έχει αποκλείσει τους αρχιτέκτονες , δομικούς ΤΕ και έργων υποδομής ΤΕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
george08 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2018 (edited) Κάνω δοκική και ενώ το pdf-εικόνα το φορτώνει, για το zip βγάζει: "DXF / ZIP: Δεν βρέθηκε ψηφιακό πιστοποιητικό συσχετισμένο με τον λογαριασμό του χρήστη" Ξέρετε τί σημαίνει αυτό; Edited Ιούλιος 9 , 2018 by george08 Link to comment Share on other sites More sharing options...
george08 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 9 , 2018 39 λεπτά πριν, george08 said: Κάνω δοκική και ενώ το pdf-εικόνα το φορτώνει, για το zip βγάζει: "DXF / ZIP: Δεν βρέθηκε ψηφιακό πιστοποιητικό συσχετισμένο με τον λογαριασμό του χρήστη" Ξέρετε τί σημαίνει αυτό; Απαντώντας στον εαυτό μου και σε περίπτωσ που κάποιος έχει την ίδια απορία, είναι οτι δεν ανέβασα τα πιστοποιητικά μου στο tee, όπως λέει εδώ: http://portal.tee.gr/portal/page/portal/TEE/MyTEE/ekxa/manual20171006a.pdf 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα