tetris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19 , 2018 Σε μεταβίβαση διαμερίσματος (οριζόντιας ιδιοκτησίας) ΔΕΝ απαιτείται τοπογραφικό παρά μόνο η βεβαίωση μη αυθαιρεσιών και το ΠΕΑ Αν έχει γίνει υπαγωγή, τότε χρειάζεται και η νέα κάτοψη Link to comment Share on other sites More sharing options...
steve100 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2018 (edited) Ο συμβολαιογράφος ζήτησε από το γραφειο μας, για την πώληση ένος διαμερίσματος(οριζόντια ιδιοκτησία) σε οικοδομή νόμιμη με άδεια πέραν της βεβαίωσης και του ΠΕΑ και τοπογραφικό της άδειας με δήλωση 651/77. Άλλαξε κάτι με την ηλεκτρονική υποβολή και χρειάζεται τοπογραφικό με 651 και γι' αυτές τις περιπτώσεις; Edited Σεπτέμβριος 22 , 2018 by steve100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Polytexnitis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2018 5 ώρες πριν, steve100 said: Ο συμβολαιογράφος ζήτησε από το γραφειο μας, για την πώληση ένος διαμερίσματος(οριζόντια ιδιοκτησία) σε οικοδομή νόμιμη με άδεια πέραν της βεβαίωσης και του ΠΕΑ και τοπογραφικό της άδειας με δήλωση 651/77. Άλλαξε κάτι με την ηλεκτρονική υποβολή και χρειάζεται τοπογραφικό με 651 και γι' αυτές τις περιπτώσεις; Φαντάζομαι πως θέλει απλα το τοπογραφικό της άδειας.δεν θυμαμαι το ακριβές άρθρο τώρα, αλλά πλέον πρέπει να επισυνάπτουν σχέδια της Ο.Α.. πολύ πιθανό αυτο να μην έχει δήλωση του 651/77 βέβαια,όποτε σε αυτή τη περίπτωση θα αποφανθεί η ίδια αν την καλύπτει.Υποψη, θα το θέλει σφραγισμένο εκ νέου από τη πολεοδομία(ακριβες αντίγραφο) Link to comment Share on other sites More sharing options...
basgoud Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 23 , 2018 (edited) Καλησπέρα, προσπαθώ από χτες να μπω να υποβάλλω τοπογραφικά και είναι αδύνατον. Μόλις δώσω τους κωδικούς πέφτει το σύστημα, γνωρίζει κάποιος κάτι; Γνωρίζει κανείς γιατί όταν μπαίνω τώρα με τον Όπερα πέφτει:, Edge, Firefox work properly. Edited Σεπτέμβριος 24 , 2018 by basgoud Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 (edited) On 10/9/2018 at 11:53 ΠΜ, tetris said: προφανώς (τη δεύτερη φορά) ξέχασες την ψηφιακή υπογραφή στο pdf του zip(κάτι που, στη βιασύνη μας, κάνουμε συχνά) τα προγράμματα, φαίνεται να, είναι αλάνθαστα (προς το παρόν) Τούς έστειλα τα αρχεία στην υποστήριξη του Κτηματολογίου. Το pdf έχει κανονικά υπογραφή ενώ το πρόβλημα παρουσιάζεται στις προδιαγραφές του dxf που έχω φτιάξει με το Idea της 4M και πρέπει να αλλάξω τα στρώματα. Εν ολίγοις χρειάζεται αναβάθμιση το IDEA γιατί έχω παλιά έκδοση , που δέν περιέχει τις υπάρχουσες οντότητες , στρώματα. Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Μου προτείναν το νέο πρόγραμμα για μόνο αυτή τη δουλεία. Edited Σεπτέμβριος 24 , 2018 by thanasis1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 7 ώρες πριν, thanasis1 said: Τούς έστειλα τα αρχεία στην υποστήριξη του Κτηματολογίου. Το pdf έχει κανονικά υπογραφή ενώ το πρόβλημα παρουσιάζεται στις προδιαγραφές του dxf που έχω φτιάξει με το Idea της 4M και πρέπει να αλλάξω τα στρώματα. Εν ολίγοις χρειάζεται αναβάθμιση το IDEA γιατί έχω παλιά έκδοση , που δέν περιέχει τις υπάρχουσες οντότητες , στρώματα. Υπάρχει κάποια άλλη λύση; Μου προτείναν το νέο πρόγραμμα για μόνο αυτή τη δουλεία. τη διαστρωμάτωση (layers) τη φτιάχνεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές, σε οποιαδήποτε εφαρμογή .cad Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 (edited) 55 λεπτά πριν, tetris said: τη διαστρωμάτωση (layers) τη φτιάχνεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές, σε οποιαδήποτε εφαρμογή .cad Τις συγκεκριμένες διαστρωματωσεις δέν τις έχει η έκδοση που έχω τώρα , που το έψαξα. Το είχα αγοράσει το 2009. Edited Σεπτέμβριος 24 , 2018 by thanasis1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
basgoud Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2018 2 ώρες πριν, thanasis1 said: Τις συγκεκριμένες διαστρωματωσεις δέν τις έχει η έκδοση που έχω τώρα , που το έψαξα. Το είχα αγοράσει το 2009. Κατέβασε το DXF του κτηματολογίου με τη διαστρωμάτωση (layers) και το κάνεις εισαγωγή στο αρχείο που δουλεύεις, έτσι το έκανα εγώ. Απλούστερο από το να τα γράψεις ένα ένα στρώμα. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
thanasis1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 On 24/9/2018 at 11:03 ΜΜ, basgoud said: Κατέβασε το DXF του κτηματολογίου με τη διαστρωμάτωση (layers) και το κάνεις εισαγωγή στο αρχείο που δουλεύεις, έτσι το έκανα εγώ. Απλούστερο από το να τα γράψεις ένα ένα στρώμα. Δεν το ανοίγει το πρόγραμμα καθόλου. Ανοίγει και απλώς εμφανίζει μια μαύρη οθόνη Link to comment Share on other sites More sharing options...
ted78 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 26 , 2018 Το αρχείο δεν έχει κάτι σχεδιασμένο μέσα. Δες αν υπάρχουν τα layers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα