zulumpo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2018 ευχαριστω για την αμεση απάντηση,
gantzol Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2018 Μήπως είναι εύκολο αν κάποιος συνάδελφος έχει ανεβάσει ηλεκτρονικά τοπογραφικό να μας στείλει έστω σε μορφή εικόνας τι περιέχει το αρχείο dxf και τι το pdf?
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 16 , 2018 (edited) Υπάρχει στην βοήθεια της εφαρμογής υποβολής του τοπογραφικού στο κτηματολόγιο υπόδειγμα τοπογραφικού σε dxf τόσο για εντός σχεδίου όσο και για εκτός σχεδίου που μπορούμε να το κατεβάσουμε Εμένα με βοήθησε αρκετά Edited Οκτώβριος 16 , 2018 by GEORGE MICHEAL
gantzol Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 7 ώρες πριν, GEORGE MICHEAL said: Υπάρχει στην βοήθεια της εφαρμογής υποβολής του τοπογραφικού στο κτηματολόγιο υπόδειγμα τοπογραφικού σε dxf τόσο για εντός σχεδίου όσο και για εκτός σχεδίου που μπορούμε να το κατεβάσουμε Εμένα με βοήθησε αρκετά Συνάδελφε, εννοείς το dxf που έχει μέσα όλα τα layers. Αυτό σίγουρα βοηθάει γιατί σε γλιτώνει απο τον κόπο να τα δημιουργήσεις. Απλά εγώ θέλω να καταλάβω πως ειναι τελικά ενα σχέδιο υποβολής, τι περιέχει το dxf και τι το PDF. Θα έπρεπε να υπάρχει ενα υπόδειγμα όπως έχει το ΥΠΕΚΑ υποδείγματα τοπογραφικών για εκτος., εντός σχεδίου. Γενικα χρειάζεται ενα video απο το Κτηματολόγιο για την όλη διαδικασία. Αφου δεν υπάρχει ας βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον.
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 9 ώρες πριν, GEORGE MICHEAL said: Υπάρχει στην βοήθεια της εφαρμογής υποβολής του τοπογραφικού στο κτηματολόγιο υπόδειγμα τοπογραφικού σε dxf τόσο για εντός σχεδίου όσο και για εκτός σχεδίου που μπορούμε να το κατεβάσουμε Εμένα με βοήθησε αρκετά Γιώργο αντί να μας βάζεις να ψάχνουμε γιατί (χάριν συναδελφικότητας) δεν μας έβαλες ένα ρε αδερφέ!
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 (edited) Kana, καλημέρα, σε σχέση με το παράπονο και την παράκληση .... δες αυτό που ζητάς εδώ αλλά και συνημμένα στο post. PINAKAS_I_LAYERS_MODEL_AN_ΕΚ.dxf Edited Οκτώβριος 17 , 2018 by georgegaleos 1
gantzol Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Το dxf αυτό το έχουμε όλοι. Η ερώτησή μου ήταν αν κάποιος έχει ολοκληρώσει τη διαδικασία και έχει υποβάλλει τοπογραφικο σε μορφή dxf και pdf να μας έδειχνε έστω σε μορφή jpeg τι περιέχει το dxf και τι το pdf. Αν αυτό θεωρείται κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας τότε συγνώμη. Ευχαριστώ πάντως για τις άμεσες απαντήσεις ακόμα και αν δεν λύνουν τα προβλήματα.
ntemhs Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Κοντά είμαι ρε φίλε, αν τα καταφέρω θα το ανεβάσω 1
gantzol Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2018 21 λεπτά πριν, ntemhs said: Κοντά είμαι ρε φίλε, αν τα καταφέρω θα το ανεβάσω Ευχαριστω πολύ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα