gantzol Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 18 , 2018 19 ώρες πριν, ntemhs said: gantzol έχεις πμ 21 ώρες πριν, ntemhs said: Σου έχω στείλει πμ
Polytexnitis Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2018 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2018 Καλησπέρα, θέλω να συντάξω ένα ΔΓΜ για γεωμετρική μεταβολή και κοιτώντας το τεύχος τεχνικών προδιαγραφών μου γεννήθηκε η εξής απορία: Στους τοπολογικούς κανόνες για τα ΔΓΜ Διόρθωσης αναφέρει:"τα περιμετρικά όρια της πολυγωνικής οντότητας 24 να ταυτίζονται με τα περιμετρικά όρια της πολυγωνικής οντότητας 12". Δηλαδή τα όρια των γεωτεμαχίων μετά τη διόρθωση (24) να ταυτίζονται με τα όρια των γεωτεμαχίων όπως είναι σήμερα στη βάση του ΕΚ (12). Πρόκειται για συντακτικό λάθος ή δεν καταλαβαίνω κάτι σωστα; Αυτά τα δυο προφανώς και δεν θα ταιριάζουν, αλλιώς για ποιο λόγο να υποβάλλει κανείς αίτηση για χωρική μεταβολή;
ted78 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2018 Λίγο άσχετο με το κυρίως θέμα, αλλά να μην ανοίγω και καινούριο. Παρατήρησα ότι όταν κατεβάζω αρχεία από τη "διαύγεια", μου ζητάει τον κωδικό του κλειδιού. Συμβαίνει και σε σας αυτό;
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2018 Δώσε κάποιο συγκεκριμένο link.
ted78 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2018 (edited) Με το που πάω να μπω στη σελίδα https://diavgeia.gov.gr/ , μου ζητά πιστοποιητικό. edit: Παρατήρησα ότι συμβαίνει μόνο στον Chrome, ενώ με Firefox δεν το ζητάει. Edited Νοέμβριος 9 , 2018 by ted78
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2018 Δεν έχω κάποιο θέμα με κανέναν από όσους browsers έχω. 1Video_2018-11-09_225847.wmv 1
ted78 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2018 ok ευχαριστώ, μάλλον κάποια ρύθμιση είναι τότε. Θα το ψάξω μήπως βγάλω κάποια άκρη.
tetris Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2018 On 23/10/2018 at 6:59 ΜΜ, Polytexnitis said: ..... Δηλαδή τα όρια των γεωτεμαχίων μετά τη διόρθωση (24) να ταυτίζονται με τα όρια των γεωτεμαχίων όπως είναι σήμερα στη βάση του ΕΚ (12). Πρόκειται για συντακτικό λάθος ή δεν καταλαβαίνω κάτι σωστα; Αυτά τα δυο προφανώς και δεν θα ταιριάζουν, αλλιώς για ποιο λόγο να υποβάλλει κανείς αίτηση για χωρική μεταβολή; Έτσι όπως διατυπώνεται είναι ασαφές . Δεν χάνεις τίποτε να ζητήσεις διευκρίνηση μέσω e-mail. Είναι εξυπηρετικοί
annafi Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2018 Επειδή το αντιμετώπισα πρόσφατα σε αντίστοιχη περίπτωση γεωμετρικής μεταβολής που υπέβαλλα, εννοεί τα συνολικά περιμετρικά όρια όλων των αρχικών ΚΑΕΚ που θα επεξεργαστείς (12), να ταυτίζονται με την τελική μεταβολή των ΚΑΕΚ στην μορφή που τα δημιουργείς (24). Οι γεωμετρικές μεταβολές αφορούν μετακινήσεις ορίων μεταξύ των ΚΑΕΚ και άρα δεν αλλάζει η συνολική περίμετρος ούτε τα συνολικά τετραγωνικά μέτρα σε σχέση με τα στοιχεία του ΕΚ.
angusmacgyver Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2018 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 10 , 2018 14 ώρες πριν, ted78 said: Λίγο άσχετο με το κυρίως θέμα, αλλά να μην ανοίγω και καινούριο. Παρατήρησα ότι όταν κατεβάζω αρχεία από τη "διαύγεια", μου ζητάει τον κωδικό του κλειδιού. Συμβαίνει και σε σας αυτό; Μου έχει συμβεί και εμένα με το Safenet 5110 που έχω... Απλά πάτησα άκυρο.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα