El_mago1925 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 (edited) 22 minutes ago, georgegaleos said: Σε συνάδελφο που του έβγαζε το ίδιο, σήμερα του πρότεινα να κατεβάσει την έκδοση 10.1 (που πρότεινε συνάδελφος από το forum για το safenet 5110) και λύθηκε το θέμα. Θα δοκιμάσω και με αυτή.Μακάρι να λυθεί το πρόβλημα.Σε ταλαιπωρία να μας έχουν ... Εdit : Σε κάθε εγκατάσταση των drivers πρέπει να ξαναπεράσω τα πιστοποιητικα? Edited Σεπτέμβριος 3 , 2018 by El_mago1925
ppanag Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 El_mago1925 απαξ και περαστούν τα πιστοποιητικά, θα είναι για πάντα διαθέσιμα !!! δεν τα ξαναπερνάμε... μόνο μην ξεχνάς σε κάθε αποτυχημένη προσπάθεια να ελέγχεις αν είναι άδειο το token, όπως έγραψα και παραπάνω....
El_mago1925 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 3 , 2018 2 minutes ago, ppanag said: El_mago1925 απαξ και περαστούν τα πιστοποιητικά, θα είναι για πάντα διαθέσιμα !!! δεν τα ξαναπερνάμε... μόνο μην ξεχνάς σε κάθε αποτυχημένη προσπάθεια να ελέγχεις αν είναι άδειο το token, όπως έγραψα και παραπάνω.... Κατάλαβα...Θα επανέλθω λοιπόν.Ευχαριστώ εκ των πρωτέρων
El_mago1925 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Καλημέρα.Τελικά μάλλον έκανα εγώ κάτι λάθος με τα πιστοποιητικά.Τα διέγραψα,τα ξαναπέρασα και όλα οκ,η διαδικασία ολοκληρώθηκε.Βλέπω και τα πιστοποιητικά μέσω του software.Υπάρχει κάποιο άλλο βήμα που πρέπει να ολοκληρώσω πριν αρχίσω να υπογράσω ψηφιακά? Ευχαριστώ πολύ τους συναδέλφους εδώ για την άμεση και κατατοπιστηκότατη βοήθεια τους
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 (edited) Να τα ανεβάσεις στο ΤΕΕ, αν δεν το έχεις κάνει. Διεγράφη διότι απ' ότι βλέπω είσαι ιδιώτης, οπότε δεν έχει νόημα για εσένα αυτή η διαδικασία. Edited Σεπτέμβριος 5 , 2018 by georgegaleos
El_mago1925 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Από βιασύνη μπήκε το ιδιώτης..Οπότε φαντάζομαι έχω να το ανεβάσω κανονικά στο ΤΕΕ.Πως θα το κάνω αυτο?
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Σε αυτό που έχω διαγράψει έχει την παραπομπή και τις οδηγίες. 1
El_mago1925 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 5 , 2018 5 hours ago, georgegaleos said: Σε αυτό που έχω διαγράψει έχει την παραπομπή και τις οδηγίες. Ευχαριστώ
thanasis1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 (edited) Επικοινώνησα με τη τεχνική υποστήριξη της Novatron , μετά απο αποστολή αιτήματος και ενω είναι όλα σωστά , τώρα δεν φαίνονται τα πιστοποιητικά στο Usb . Θα πάω αύριο για 4η φορά στα ΚΕΠ , και θα το αναλάβουν οι ίδιοι. Εάν δεν φαίνονται ξανά πολύ πιθανόν να φταίει το Usb. Οι ρυθμίσεις στο ΙΕ10 είναι σωστές Edited Σεπτέμβριος 6 , 2018 by thanasis1
ay8airetos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6 , 2018 On 27/8/2018 at 7:46 ΜΜ, georgegaleos said: Ερώτημα: Χρειάζεται να κάνουμε εγκατάσταση και το onsitemsi δεδομένου του ότι δεν έχουμε καρταναγνώστη για να διαβάζει ως αποθηκευτικό μέσο κάρτα αλλά έχουμε usb token? Καλησπέρα, έχω και εγώ την ίδια απορία. Ξέρει κανείς εάν χρειάζεται τελικά το onsitemsi ? και εάν ναι μπορεί κάποιος να παραθέσει το σχετικό link Ευχαριστώ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα