varxo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 έχω ένα HP designjet και κατά ην εκτύπωση οι οριζόντιες γραμμές μου τις βγάζει κυματιστές ,ενώ έχω κάνει αρκετές φόρες ευθυγράμμιση συνεχίζει να εκτυπώνει έτσι .Έχετε καμία πρόταση για επιλύσει του προβλήματος; Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 πιο μοντελο? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 110 plus Link to comment Share on other sites More sharing options...
stavrosa Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2015 μηπως εχει προβλημα ο αξονας? ή η ταινία των κεφαλών? Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2016 τελικά το πρόβλημα ήταν οι κεφαλές αντικατασταθηκαν και όλα εντάξει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Ας γράψω κι εγώ... Εχω τον HP 510 A0+ Για να μαι ειλικρινής είχε ΠΟΛΥ καιρό να τυπώσει μεχρι προχτες που πηγα να τυπώσω καποια Α0 για άδεια δόμησης. Μου βγάζει λοιπόν τις γραμμές με μια μικρή μετακίνηση, καθε φορά που πάει-έρχεται το σύστημα των κεφαλώςν. Δηλαδή σα να μην είναι ευθυγραμμισμένες. Εκτέλεσα και τις 2 σκάλες alignment, μικρή βελτίωση. Κάποια ιδέα; να φταίνει, σα τη περίπτωση του varxo, οι κεφαλές; (παρολο που ναι παλιες, εχουν κανει μολις μια αλλαγή μελανιών μόνο ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
skidoo23 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Μπορει να ειναι κεφαλές μπορεί ομως να έχει πιάσει σκόνη το encoder. Πριν αλλάξεις κεφαλές ,βρες ενα service manual και καθάρισε με καθαρο οινοπνευμα τα δύο encoder (ταινία και ροδέλα) και τα laser των encoder. (ξεκίνα απο την ταινία γιατι το άλλο encoder αμα εχει πρόβλήμα κάνει κενά στις γραμμές και θα το έβλεπες) Η ακόμα καλύτερα φώναξε κάποιον που ξέρει (οχι από την HP προφανώς) να σου κάνει μια συντήρηση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2017 Nα προσπαθήσω μόνος λες; θα ψάξω και στο σαιτ, ειδα αφού ρωτησα εδώ, καποιες ινφο στο helpdesk τους. Ελπίζω να βγάλω άκρη, γιατι εδώ ποιον να φωνάξω...δύσκολα. Οποιος μάστορας έρθει απο θεσνικη, δε θα βγεί εκτος έδρας για 50-100ε! Αν παλι δε βγεί άκρη, θα τον αφήσω να τυπώνει έτσι, κι όσο πανε οι κεφαλές (αν ειναι απο αυτο). Link to comment Share on other sites More sharing options...
varxo Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2017 τις κεφαλές της αγόρασα από το ebay σχετικά φτηνά νομίζω ότι αξίζει τον κόπο να δοκιμάσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kane Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 Share Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2017 Γνήσιες, συνάδελφε; Βασικά έκανα το πιο απλό. Τυπωσα σε κανονική ποιοτητα, και ολα τα βγαλε ντάξει. Το θεμα ειναι πως τυπώνω (και θελω να τυπώνω) σε draft για ταχύτητα και οικονομία... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα