Μετάβαση στο περιεχόμενο

Είσοδος σε κλειστή θέση στάθμευσης και από το κλιμακοστάσιο


Recommended Posts

Θα ήθελα να ρωτήσω αν επιτρέπεται σε κλειστή θέση στάθμευσης που έχω στην piliotis να ανοίξω μια δεύτερη πόρτα (πλ. 1,00) ώστε αφού παρκάρω το αυτοκίνητο να μπορώ να μπώ κατευθείαν στο κλιμακοστάσιο της πολυκατοικίας. Γιατί στον Περρισό μου λένε οτι δεν επιτρέπεται αλλά δεν το βασίζουν σε καποια νομοθεσία.

Link to comment
Share on other sites

Δεν γνωρίζω κάτι που να το απαγορεύει και από τη στιγμή που και οι υπάλληλοι (αυτούς φαντάζομαι εννοείς) δεν μπορούν να το τεκμηριώσουν σαφώς μπορεί και να γίνει. Απαιτείται βέβαια άδεια (έστω ''μικρή'').

 

Και εννοείται ότι στις Πολεοδομίες δεν μπορούν να απαγορεύουν κάτι που δεν το επισημαίνει ο ΓΟΚ (οι Αρχιτεκτονικές Επιτροπές Ελέγχου είναι άλλο). Αλλιώς αναφορά στον προϊστάμενο και αν δε γίνει τίποτα καταγγελία στο ΤΕΕ.

Link to comment
Share on other sites

Χαίρετε, μια απάντηση από ΜΗ μηχανικό.

 

Επειδή είδα ότι πρόκειται για πολυκατοικία. Το κλιμακοστάσιο θεωρείται κοινόχρηστος χώρος. Οποιαδήποτε αλλαγή σε αυτό (όπως και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους) ακόμα και αν επιτρέπεται πολεοδομικά 99% θα απαιτεί την ομόφωνη απόφαση ΟΛΩΝ των ιδιοκτητών (και όχι απλής πλειοψηφίας). Αυτό σίγουρα θα αναφέρεται στον κανονισμό της πολυκατοικίας τον οποίο και θα πρέπει να συμβουλευτείς.

 

Καλό είναι ακόμα και αν η απόφαση αυτή υπάρχει να πιστοποιείται μέσα από πρακτικά κάποιας γενικής συνελεύσεως.

 

Στοιχηματίζω ότι αν βρεθεί έστω και ένας διαφωνούντας διαθέσιμος να σε <<<τρέξει>> θα αναγκαστείς στο τέλος να κλείσεις την πόρτα.

Link to comment
Share on other sites

συμφωνώ με τους 2 από πάνω συναδέλφους.

 

Στη βορείου τομέα αν θες πες με πμ ποιος σου το είπε αυτό ?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.