christopografow Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 Καλημέρα σε όλους ! Λόγω μετακόμισης έκανα αλλαγή έδρας στην εφορία .Πρέπει να το δηλώσω αυτό και στο ΤΣΜΕΔΕ? Η πρώην έδρα μου ήταν στο πατρικό μου οπότε δεν έχω πρόβλημα αν κάποια αλληλογραφία πηγαίνει εκει.
zefuros Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 11 , 2015 Δεν χρειάζεται να κάνεις και, το ΤΣΜΕΔΕ το ενδιαφερει η κατοικία σου για να σου στελνει το μπιλιετακι
christopografow Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 12 , 2015 Τσεκαρισμένο αυτό? Έχω θέματα με ΤΣΜΕΔΕ μη προκύψει και τίποτα με αυτο...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 13 , 2015 (edited) Αν θες να αλλάξεις την διεύθυνση αλληλογραφίας μπορείς να το κάνεις ηλεκτρονικά αφού μπεις με τους κωδικούς σου. Αυτό μου είχαν πεί και από το ΤΣΜΕΔΕ, αλλά εκεί που έχουν κρύψει τη διαδικασία ...... Επίσης, (όπως μου είπαν χωρίς να είναι απαραίτητο, παρά του ότι το αναφέρει στην καρτέλα σου) στείλε και ένα mail (δες τελευταία εικόνα) Edited Νοέμβριος 13 , 2015 by georgegaleos
imhotep Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2015 Δεν χρειάζεται να κάνεις και, το ΤΣΜΕΔΕ το ενδιαφερει η κατοικία σου για να σου στελνει το μπιλιετακι εξάκτλυ.. έχω αλλάξει 4 φορές διεύθυνση γραφείου και άλλες τόσες κατοικίας.. το έχω ενημερώσει κατ' επανάληψη αλλά.... νούκατις οι ειδοποιήσεις μέχρι την ηλεκτρονική εκτύπωση του "μπιλιέτου" πήγαιναν στης μάνας μου που ήταν η πρώτη (προ 30φεύγα) δηλωμένη "έδρα" (για σίγουρα)
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα