varxo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 έχω μια ΕΕ με Β κατηγορίας βιβλία είναι υποχρεωτική η σύνταξη ισολογισμού ; για στις συχνές ερωτήσεις του gsis λέει 13.Ποιοι έχουν υποχρέωση να συνυποβάλουν Ισολογισμό; Υποχρέωση σύνταξης Ισολογισμού έχουν όσοι τηρούν υποχρεωτικά ή προαιρετικά διπλογραφικά βιβλία Κ.Β.Σ. . Η υποβολή του ισολογισμού είναι προαιρετική. και έχω μπερδευτεί
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 (edited) Ριξε μια ματιά στα συνημμένα. Ισως βγάλεις άκρη. Edited Ιούνιος 13 , 2016 by georgegaleos
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 έχω μια ΕΕ με Β κατηγορίας βιβλία είναι υποχρεωτική η σύνταξη ισολογισμού ; για στις συχνές ερωτήσεις του gsis λέει 13.Ποιοι έχουν υποχρέωση να συνυποβάλουν Ισολογισμό; Υποχρέωση σύνταξης Ισολογισμού έχουν όσοι τηρούν υποχρεωτικά ή προαιρετικά διπλογραφικά βιβλία Κ.Β.Σ. . Η υποβολή του ισολογισμού είναι προαιρετική. και έχω μπερδευτεί Τι είναι αυτό που σας μπερδεύει ? Προφανώς η άγνοια (οχι εσκεμμένη) των νόμων. Αυτό όμως δεν είναι μπέρδεμα .
varxo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 με μπερδεύει το γεγονός αν το θα έπρεπε ή όχι να υποβάλλω ισολογισμό ;
Alessio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Με τα ολιγα που ξερω τα Β ειναι απλογραφικα, δεν ειναι; Γ νομιζω ειναι διπλογραφικα!
varxo Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 13 , 2016 κι εγώ αυτής της άποψης είμαι ... αλλά σε πρόχειρο διαγωνισμό που κάνει ένα ΝΠΔΔ ζητάει από τις ΕΕ ισολογισμούς τριών τελευταίων ετών Μάλλον θα επισυνάψω μια ΥΔ οι δεν είμαι υπόχρεος
Alessio Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2016 Αυτο θα κανεις και αν διαφωνουν ας το αποδειξουν...ΥΓ Γενικα η αστειοτητα με τη συνταξη διακηρυξης από καθε πιθανο και απιθανο ΝΠ με ο,τι όρους αυτο θεωρει λογικους, θελει αντιμετωπιση...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα