Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Τα ασφάλιστρα για το Α' εξάμηνο πληρώνονται εμπρόθεσμα μέχρι τις 30 Απριλίου. Αυτό τουλάχιστον ίσχυε μέχρι τώρα στο ανεξάρτητο ΤΣΜΕΔΕ. Είναι νωρίς για να μας έρθουν τα ειδοποιητήρια. Link to comment Share on other sites More sharing options...
giannisp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 χαρη και εγω αυτο ξερω οτι ειναι νωρις αλλα δεν απαντα κανεις στο τλφ και λεω μην αλλαξε τιποτα γιατι παιζουν και κατι καλα προστιμα αν καταβαλλεις εκπροθεσμα.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
agios Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 ρε παιδια δεν μου εχει ερθει ειδοποιητηριο για τα νεα ασφαλιστρα του εξαμηνου και περνω τλφ το τσμεδε αλλα τιποτα δεν το σηκωνουν σε εσας εχει ερθει? Τι μας λες τώρα. Σε εμένα δε μου ήρθε πέρσι ούτε το αυτοκόλητο για τη θεώρηση του βιβλιαρίου μου, ούτε το ειδοποιητήριο για το Β' εξάμηνο του 2008, ούτε το φετινό αυτοκόλητο και εσύ γκρινιάζεις για το φετινό ειδοποιητήριο? Πάντως και να μην έρθει το ειδοποιητήριο δεν υπάρχει πρόβλημα γιατί μπορείς να πάς στο ΤΣΜΕΔΕ και να σου εκτυπώσουν το ποσό και τους κωδικούς για τη τράπεζα για να εξοφλήσεις. Απλώς θα χάσεις δυστυχώς από τον πολύτιμο χρόνο σου! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 29 , 2009 Όσον αφορά το τηλέφωνο του ΤΣΜΕΔΕ,είναι μια πονεμένη ιστορία....Δεν το σηκώνουν ποτέ....Συμβαίνει σε όλους μας,μην ανησυχείς. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Evan Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 στο τσμεδε (κέντρο) Αθήνας σηκώνουν το τηλέφωνο μεταξύ 13:00 και 13:30 Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheoTDM900 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 3 , 2009 χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα συνάδελφε στα πόσα ντριν ? Ρε τι γίνεται σε αυτή τη χώρα...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΑΝΑΗ Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 υπάρχει κάποιος τρόπος να διαμαρτυρηθούμε για το ΤΣΜΕΔΕ? έχει κάποιος κάνει κάποια κίνηση? γιατί η υπομονή εξαντλείται... Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2009 Ξέρει κανείς αν τελικά λειτουργεί το υποκατάστημα του ΤΣΜΕΔΕ στην Αγ. Παρασκευή ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ysar Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Ξέρει κανείς αν τελικά λειτουργεί το υποκατάστημα του ΤΣΜΕΔΕ στην Αγ. Παρασκευή ? Λειτουργει, προχτές πηγα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adadim Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 13 , 2009 Σε ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα