Faethon11 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 (edited) Αυτό είναι και το σοφότερο αλλά ....... edit. MYF LA FINI Edited Σεπτέμβριος 28 , 2016 by Faethon11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
micha.ni Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Όλες οι εγγραφές έχουν εξαφανιστεί! Αποσύνδεση, σύνδεση πάλι δεν φαίνεται τίποτα! Δύο μέρες μένουν ακόμα. Θα το φτιάξουν; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roy_Hobbs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 28 , 2016 Σωτήρη πες τους να την ακυρώσουν, αν όχι καμιά παράταση για 1 χρόνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 (edited) Καλησπέρα σε όλους, μήπως έχετε άποψη για το εξης : οι ΔΕΚΟ - Κινητή σταθερή κλπ πάνε πάλι συγκεντρωτικά το 2015 (όπως και το 2014) ή αναλυτικά ανά εταιρεία? Edited Σεπτέμβριος 29 , 2016 by sarcs Link to comment Share on other sites More sharing options...
sarcs Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 (edited) το απαντώ μόνος μου συγκεντρωτικά και πάλι το 2015 οι ΔΕΚΟ - τηλεφωνίες. Τιμολόγιο μελέτης για Δήμο περνιέται προφανως? Edited Σεπτέμβριος 29 , 2016 by sarcs Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 τελικά παράταση δεν παίζει? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SOTHRIS Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 το απαντώ μόνος μου συγκεντρωτικά και πάλι το 2015 οι ΔΕΚΟ - τηλεφωνίες. Τιμολόγιο μελέτης για Δήμο περνιέται προφανως? Αναλυτικά το τιμολόγιο του εσόδου , συγκεντρωτικά οι δαπάνες ΔΕΗ , τηλεφωνίας (κινητής και σταθερής ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 που βλέπω στο taxis αν το έκανε ο λογιστής? Αυτός λεέι το έκανε αλλά εμένα δεν μου βγάζει κάτι τέτοιο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
katrmp Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 (edited) στο taxis είδα αυτό που έχω φώτο. Και θεώρησα ότι ο λογιστής δεν τα έχει κάνει. Ομως αν μπώ εδώ http://www.gsis.gr/gsis/export/sites/default/gsis_site/Services/documents_epixeiriseis/egxeiridio_myf_v1.pdf και πάω στο link που λέει φαίνεται ότι ο λογιστής έχει κανει πρόσφατα κάποιες δηλώσεις. 1. Εχουν γίνει, ανεξάρτητα αυτό λεεί στο taxis? 2, πώς τίς βλέπω? 3. οι μηδενικές υποβάλονται? συγκεντρωτικες.docx Edited Σεπτέμβριος 29 , 2016 by katrmp Link to comment Share on other sites More sharing options...
georgegaleos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2016 (edited) Από το φορολογικό έτος 2014 και μετά υποβάλλονται μέσω της εφαρμογής εδω όπου και θα δεις τη συνολική εικόνα των όποιων υποβληθεντων παραστατικών-καταστάσεων. Μηδενικές δεν υποβάλλονται. Edited Σεπτέμβριος 29 , 2016 by georgegaleos Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα