sonja Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Καλημέρα! Ο στατικός της Πολεοδομίας όσον αφορά στο φάκελο μιας άδειας μου ζήτησε Έκθεση εκσκαφών... Μήπως έχει κανείς υπόψιν του τί εννοεί ή μήπως υπάρχει καμία πρότυπη...? Θα με εξυπηρετούσε αφάνταστα...
anka Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Ξέρω οτι το είχαν ζητήσει και από έναν συνάδελφο κάποτε και ουσιαστικά ήθελαν να τους αναφέρει τα ντουλάπια που απαιτούσε η περίπτωση.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Εφάπτεται το κτήριο σου σε όμορη οικοδομή; Έχεις πολύ μεγάλο ύψος εκσκαφών; Έχεις πολύ ψηλά τον υδροφόρο ορίζοντα και η θεμελίωσή σου είναι κάτω απ' τη στάθμη του; Κάτι άλλο;
sonja Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Εφάπτεται σε 2 οικοδομές καθώς είναι γωνιακό. Το ύψος του πεδίλου είναι 1.10. Ενώ δεν τίθεται θέμα υδροφόρου ορίζοντα καθώς είναι χαμηλά.
Χ Επισκέπτης 1 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Μια τεχνική έκθεση μέτρων ασφαλείας κατά τις εκσκαφές ανέβασα ΕΔΩ.
aneko Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2009 Ευχαριστώ και εγώ... Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 δεν υπάρχει το ο σύνδεσμος..
Παναγιώτης Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 είναι σύνδεσμος από τα downloads. Ψάξε στα Στατικά-Εδαφοτεχνικά / Έντυπα ή Μελέτες.
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25 , 2009 Σε ευχαριστώ για την παρέμβαση σου Παναγιώτη !
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα