ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 h τιμή αυτή περιλαμβάνει εκσκαφή με τσάπα και μεταφορά-εκφόρτωση με φορτηγό? Ή πρέπει να πληρώσεις επιπλεον την τσάπα βάσει του ημερομισθίου που αναφέρεις? Περιλαμβάνει εκσκαφή + μεταφορά. Η τιμή αυτή όμως αφορά μέτρηση m3 γίνεται επί φορτηγών, θεωρώντας ότι κάθε αυτοκίνητο μεταφέρει 15 m3.
[email protected] Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 ρε ηλία θα με κάνεις να βγάλω πάλι δερματικά από το άγχος.... στείλε μου πμ τον εκσκαφέα και το τηλ του να τον έχω..είναι αθήνα? είναι ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ μικρή η τιμή......μιλάς για δημόσιο ή ιδιωτικό έργο?και τί πέτρωμα και τί ποσότητες??θα πάω από καρδιά,δεν αντέχω να με έχουν πιάσει τόσο κορόιδο....ακόμα και με επίπλησμα 1,30 και αμάξι φορτωμένο στα 13 κυβικά είναι 7,2 φορές κάτω η τιμή που λες από τις τιμές που δουλεύω....και ύστερα από 1 μήνα έρευνα αγοράς με 7 προσφορές(τόσες κατάφερα να μαζέψω-δεν έδιναν οι περισσότεροι τιμή μονάδος σε βράχο)..... πλήρωσα 16ευρώ/κμ επιμέτρηση σκάμματος προβλεπόμενο από μελέτη+μεροκάματα τις αντιστηρίξεις...... 4 μήνες έκανε να βγάλει 1700 κυβικά στο πέτρωμα που βρήκαμε....
ilias Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 [email protected] έχεις π.μ.
palex Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2009 έγω πέρυσι δουλευα το κυβικό εκσκαφη σε μαλακό χώμα 8€/μ3, με μεταφορά μαζι φυσικά! και το 10€/μ3 έπαιζε! τάξη μεγεθους δουλειας 1200μ3
gio Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2009 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 7 , 2009 Εκσκαφή και απόθεση υλικων επι τόπου επι συμπαγους εδαφους: 1,00 ευρω ανα κυβ. Εκσκαφή και απόθεση υλικων επι τόπου με χρηση φορτηγου: 2,00 ευρω ανα κυβ. με απομακρυνση επι αυτοκινητου: 2,20 ευρω ανα κυβ. με απομακρυνση επι συμπαγους: 3,00 ευρω ανα κυβ. υλικα χαλικι με 14τ φορτηγο: 90,00 ευρω ανα δρομολογιο απεξεργαστο λατομειου: 8,30 ευρω ημερομισθια τσαπα: 320 ευρω φορτωτης: 250 ευρω φορτηγα 14τ: 320 ευρω jcb: 200 ευρω Δονητικο με δονηση: 280 ευρω προσοχη......όλες οι τιμες ειναι χωρις ΦΠΑ (περιοχη θεσσαλιας)
Aggelosss1978 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Zavi τελικά τι έγινε με τις εκσκαφές που ανέφερες?? Υπάρχουν αυτές οι μεγάλες διαφορές? Και αν ναι πώς δικαιολογούνται?
Evan Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Ποια η μέση ημερήσια (8ωρου) απόδοση της τσάπας σε γαιώδες έδαφος;
spyath Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 Ilia, σου ειναι ευκολο να μου στειλεις με πμ τα στοιχεια του εκσκαφεα που εστειλες στον [email protected]? Ειμαι στην διαδικασια συλογης προσφορων για μια μονοκατοικια στην Βορεια Αθηνα και εχουμε τρελαθει με τις τιμες που μας λενε... Σε ευχαριστω!
[email protected] Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2009 Σημείωση:η τιμή που αναφερόταν ο ilias αφορούσε έδαφος-χαλβά.Εξαρτάται από το έδαφος.Στο βράχο όλοι μεροκάματο θέλουν,μην το δεχθείς,εγώ σε νεότατο ασβεστόλιθο χωρίς καμία ρωγμή πλήρωσα 16 ευρώ/μ3 εκσκαφή-απομάκρυνση. Διάρκεια εκσκαφών:94 εργάσιμες ημέρες για 1600 κυβικά......με 4 service στο σφυρί! 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα