Αθανάσιος Μπουγάνης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Ευχαριστώ πολύ και τους δύο
Dummy Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Εγώ, πάλι, θα έλεγα "με άδεια". Γιατί όταν εκδόθηκε η άδεια και όταν έγινε το αυθαίρετο, ήταν προ ΝΟΚ. Και τότε εξετάζαμε το σύνολο του οικόπεδου και όχι το κάθε τμήμα καθέτου ξεχωριστά.
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 9 , 2015 Ευχαριστώ πολύ και τους δύο "τρεις" :-)
Αθανάσιος Μπουγάνης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 "τρεις" :-) Ευχαριστώ όλους. Απλά όταν έστελνα το "ευχαριστώ" δεν είχαν προλάβει να αναρτηθούν τα υπόλοιπα μηνύματα
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 (edited) Αν υπάρχει οικοδομική άδεια σε άλλη συνιδιοκτησία απ΄αυτήν στην οποία κάνουμε την τακτοποίηση αυθαιρέτου δηλώνουμε ότι υπάρχει οικοδομική άδεια ΝΑΙ ή ΟΧΙ ; ... Γράφουμε ΜΟΝΟ με ελληνικά Δεν είμαστε προσβλητικοί 1 παρατήρηση στην επόμενη αναλαμβάνουν οι υπερσυντονιστές Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής akius Edited Δεκέμβριος 12 , 2015 by Arche 4
Αθανάσιος Μπουγάνης Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 ΡΕ ΚΟΥΜΠΑΡΕ, μαλακά με το ΝΑΙ ή ΟΧΙ , DHLADH EGO AN STOexigiso me 2 logia parapano, peirazei ; Με το ΝΑΙ ή ΟΧΙ δεν εννοούσα να δοθεί απάντηση άμεσα ΝΑΙ ή ΟΧΙ αλλά τι δηλώνουμε ΝΑΙ ή ΟΧΙ στην ύπαρξη Οικοδομικής Άδειας 1
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 (edited) ... Edited Δεκέμβριος 12 , 2015 by Arche 2
ΚΑΝΑ Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 10 , 2015 Εγώ θα το έβαζα με άδεια 1. γιατί πολεοδομικά εξετάζεται ως ένα και ενιαίο οικόπεδο και 2. γιατί ο 4178 αναφέρεται στο αν υπάρχει ο.α στο οικόπεδο
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 11 , 2015 (edited) Τυγχάνει καμιά φορά με τον γραπτό τον λόγο να παρεξηγούμαστε. Δεν νομίζω ότι πρέπει να το βάλεις χωρίς άδεια όμως . Edited Δεκέμβριος 12 , 2015 by Arche
akius Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 12 , 2015 (edited) εγω με ο.α θα τοβαζα αν και σε κάποιες περιπτωσεις στα ΕΚΤΟΣ καλύτερα ναχαν χαθεί οι Ο.Α Edited Δεκέμβριος 12 , 2015 by akius
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα