ΓΙΑΝΝΗΣ Γ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Σας έχουν σταλεί όλα τα τεύχη ή παρουσιάζονται και σε σας κάποια ''κενα''?Ρωτάω για να δω αν είναι γενικό το φαινόμενο,καθώς τα τεύχη 361,362 και 365 δεν τα χω δει πουθενά και πρόσφατα μου ρθε το 366.
terry Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2009 Κ μενα μου ερχονται οποτε το θυμουνται.... Βασικα ειναι εντελως ακυρο το οτι το τευχος καθε μηνα εκδιδεται τελος του καθε μηνα.Δηλαδη του Οκτωβριου εκδιδεται τελος Οκτωβριου κ στελνεται μεσα Νοεμβρη....Οτι δηλαδη ποροσφορες εχει, σεμιναρια, συνεδρια , εκδηλωσεις, τα μαθαινεις κατοπιν εορτης...Κατι πρεπει να γινει γιαυτο. Εγω θα το σκεφτω αν θα ξαναπληρωσω τη συνδρομη...
papac Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2010 Ψάχνω στη σελίδα του ΣΠΜΕ και δε μπορώ να βρω πόσο είναι η εξαμηνιαία συνδρομή που αναφέρεται στο καταστατικό. Ξέρει κανένας συνάδελφος?
anka Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα. Εκτός του ό,τι έρχονται όποτε θυμούνται, έρχονται καθυστερημένα και ό,τι ανακοινώσεις κι αν υπάρχουν δεν έχουν πια νόημα. Έχω διαμαρτυρηθεί τηλεφωνικά γι'αυτό αλλά αν είμαστε πολλοί τελικά (νόμιζα οτι ήμουν εξαίρεση) να ετοιμάσουμε καμιά επιστολή.
avgoust Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2010 Eγώ όταν (χρόνια πίσω ) είχα γραφτεί μου είχαν πει ότι θα εκδιδόταν και μια επετηρίδα. Πήρε ποτέ κανείς τίποτα τέτοιο στα χέρια του ?
K_PAT Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 ΣΠΜΕ. Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε?
nzigo Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 22 , 2010 Συνάδελφοι, έχετε δίκιο υπάρχει σοβαρό πρόβλημα με το περιοδικό για τον λόγο αυτό ο ΣΠΜΕ στέλνει ηλεκρονική ενημέρωση στα μέλη του για επστημινικές εκδηλώσεις αρκεί κάποιος να δηλώσει τα στοιχεία του ελπίζω να λυθεί σύντομα το πρόβλημα η συνδρομή που ρώτησε κάποιος συνάδελφος είναι 6 € ετησίως και δεν έχει να κάνει με το καταστατικό είναι απόφαση ΔΣ
anka Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 27 , 2010 Για το πρόβλημα ποιός ευθύνεται; Η εταιρεία διανομής;
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΟΝΥΣΟΠΟΥΛΟΣ Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 28 , 2010 Με τα ΕΛΤΑ έρχεται το δελτίο του ΣΠΜΕ Παρατήρηση: Μην κάνετε άσκοπη παράθεση ολόκληρου του αμέσως προηγούμενου μηνύματος, για λόγους οικονομίας του Φόρουμ. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής! Ευχαριστώ, DOOM
nzigo Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2010 Το πρόβλημα είναι ότι η εταιρεία που έχει την εκμετάλευση του Δελτίου δεν τηρεί τις συμβατικές της υποχρεώσεις και εκδίδει καθυστερημένα τα τεύχη. @avgoust για επετηρίδα δεν είμαι σίγουρος ότι έχει νόημα μιας και όλα τα στοιχεία των συναδέλφων είναι διαθέσιμα στο ΤΕΕ
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα