xanxan Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 14 , 2015 Καλημέρα, Έχω υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης στο ΤΣΜΕΔΕ με ημερομηνία 30.09.2015 (ποιός ξέρει πότε θα την πάρω..). Εννοείται ότι έχει προηγηθεί διαγραφή μου από τα Μητρώα ΤΕΕ, παύση επαγγέλματος στη ΔΟΥ κτλ. Το ειδοποιητήριο Πληρωμής Εισφορών που έλαβα, περιλαμβάνει ολόκληρο το Β' Εξάμηνο του 2015. Δεν θα έπρεπε να υπολογιστεί μόνον το ένα τρίμηνο και όχι ολόκληρο το Β' Εξάμηνο;; Ξέρει κανείς τι γίνεται σ' αυτές τις περιπτώσεις;
TolisDim Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2015 Πας στο κατα τοπους ΤΣΜΕΔΕ και σου βγαζουν ειδοποιητηριο για τις μερες μονο που οφειλεις να πληρωσεις.
2016 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Έχω υποβάλει αίτηση συνταξιοδότησης στο ΤΣΜΕΔΕ με ημερομηνία 30.09.2015 (ποιός ξέρει πότε θα την πάρω..). Μετά από 1,5 έτος, τουλάχιστον. Όμως άν κάνεις αίτηση για προσωρινή σύνταξη, σε 6-7 μήνες αρχίζεις να παίρνεις το 80% του ποσού της σύνταξης (και τα αναδρομικά αθροιστικά από την ημερομηνία της αίτησης συνταξιοδότησης).
antloukidis Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Συνάδελφος που έκανε αίτηση Δεκέμβριο 2014, πληρώθηκε πλήρη σύνταξη τέλος Νοέμβρη 2015. (11 μήνες μετά )
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα