Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αμοιβή μισθωτού διπλ. μηχανικού σε ιδιωτική εταιρεία


Recommended Posts

Εν πάση περιπτώσει από τα 1350,

 

Δεν είναι "εν πάση περιπτώσει". Αν κάνει πρόσληψη και υποχρεούται να ακολουθήσει κάποια ΣΣΕ, έχει σημασία να τους υποδείξεις την πιο πρόσφατη και το σωστό νούμερο (καθώς ορισμένα λογιστηρία κάνουν μονίμως ό,τι τους κατέβει λόγω βλακείας). 1380 από 1580 που αναφέρθηκαν, είναι μεγάλη διαφορά.

Link to comment
Share on other sites

Η σύμβαση που σε καλύπτει είναι αυτή του ΣΤΥΕ, ανεξάρτητα αν πρόκειται για τεχνική εταιρεία ή όχι. Καλύπτει όλους τους μισθωτούς μηχανικούς που δεν εργάζονται σε βιομηχανία. Αυτό ειδαν και σου είπαν τα 1350 ( 1343,10 για την ακρίβεια) . Προσθέτεις όμως και τα διάφορα επιδόματα, τα οποία δεν μπορούν να αρνηθούν ( υπολογιστές, γλώσσες, μεταπτυχιακά) και φυσικά πρόσεξε σε ποια τριετία από το πτυχίο είσαι, αφού αλλάζουν οι κλίμακες

Link to comment
Share on other sites

Τα ποσά που αναφέρονται στις ΣΣΕ είναι μεικτές αποδοχές?1343.10 βλέπω για 0-3 χρόνια....Αν είναι μεικτά , οι κρατήσεις ειναι περίπου 25 %?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.