GiannisMal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Καλησπέρα Έχω ένα οικόπεδο 1 στρέμματος με σπίτι εντός σχεδίου πόλεως σε περιοχή της Ανατ. Αττικής. Έχω μάνδρα πέτρινη περιμετρικά 1 μέτρου. Δίπλα στη μάνδρα έχω προχωρήσει σε δενδροφύτευση με Golden Crest με ύψος 3 μέτρα. Ο γείτονας σήμερα μου έκανε παρατήρηση και μου ανέφερε ότι η δενδροφύτευση πρέπει να είναι 2 μέτρα από το όριο του(δηλαδή από εκεί που ξεκινά η μάνδρα μου. Αυτό ισχύει; Επίσης ότι τα κλαδιά του δημιουργούν πρόβλημα και πρέπει εγώ να τα κόψω. Τι ισχύει; Ευχαριστώ
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2015 σε μια αλλη συζητηση ενας αλλος γειτονας ειχε ορισει σε "ενα μετρο" την αποσταση http://www.michanikos.gr/topic/19666-Δέντρα-Απόσταση-απο-το-όριο/?p=279486 τεσπα ειναι εντος του οικοπεδου σου αν δημιουργει καποιο προβλημα, πιθανον αυτο να εχει σχεση με το ριζικο συστημα και κατα ποσο επηρεαζει την δικη σου μανδρα.. αρα αυτος δεν εχει λογο Για ριζες και κλαδια που μπαινουν σε ξενο οικοπεδο μαλλον δεν προκειται στην περιπτωση αυτη...
Arche Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2015 (edited) απαιτητικός ο γείτονας... Edited Δεκέμβριος 19 , 2015 by Arche
GiannisMal Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2015 Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2015 Ευχαριστώ για την απόκριση. Στο link που αναφέρεσαι δεν φαίνεται ότι πρέπει να υπάρχει απόσταση ένα μέτρο. Οι περισσότεροι αναφέρουν ότι δεν ισχύει. Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να βρω ή διαβάσω από Υπουργείο ή από οπουδήποτε αλλού για να είμαι σίγουρος;
dimitris GM Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2015 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2015 (edited) φυσικα και δεν λεει.. .απλα "λεει" οτι καποιος ειπε για ενα μετρο θα μπορουσε να πει ...μισο, εναμισυ, 1,73.... ο δικος σου "ειπε" δυο... τρεξον γυρευον... η συζητηση στο λινκ ειναι απολυτα διαφωτιστικη αν θες, δες στο ιντερνετ.... δενδρα αποσταση απο τα ορια [και να μιλησεις με τον δικηγορο σου] Edited Δεκέμβριος 19 , 2015 by dimitris GM
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα