ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Νταξ ρε φίλε μου, εσύ μπορεί από μικρός να έκανες τον bob τον μάστορα...Οκ δεν έχουν όλοι την ίδια καύλα. Φυσικά και τα λεφτά, οι συνθήκες αγοράς κτλ κτλ παίζουν μεγάλο ρόλο. Εκτός αν το κάνει ο άλλος για χόμπι ή την ψυχή της μάνας του... Τέτοιο βίτσιο εγώ δεν έχω 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoonLooP Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 (edited) βιτσιο δικο μου η όχι ειναι άλλο κεφαλαιο σημασια εχει ότι τελικα αν ΕΣΥ (και ο καθενας) επελεξε να σπουδασει μηχανικος για το ΤΣΜΕΔΕ???? (γιατι συμφωνα με τα λεγομενα του "συναδελφου" αν ηξερε τα σημερινα γραφουμενα θα ειχε παρατησει τις σπουδες!!) ΕΣΥ??????? Edited Ιανουάριος 15 , 2016 by MoonLooP Link to comment Share on other sites More sharing options...
cve20126 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 MoonLooP σε καταλαβαίνω, και μένα κάποτε ο μπαμπάς μου πλήρωνε το ΤΣΜΕΔΕ.. Είσαι εκτός πραγματικότητας συνάδελφε... 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoonLooP Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 εγω φιλε και συναδελφε δεν είμαι καθολου εκτος δουλευω από το 1999, εχω δουλεψει και σε καλες συνθηκες και σε σκατα!! εχω φαει burn out για ένα χρονο εχω φαει φεσια εμεινα ανεργος 18 μηνες αναζητησα αλλου δουλεια (τοπο) δουλευψα σε άλλο πεδιο κλπ κλπ κλπ εχω φτασει να στερω από τον εαυτο μου την γυναικα και το παιδι λογω τη σκατοκαταστασης που ζουμε στη ελλαδα αλλα δεν μετανιωσα για το τι σπουδασα και στα @@ μου αν το καταλαβαινουν μερικοι η όχι ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΠΟΣ ΖΩΗΣ ΟΧΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 εν μέρει έχεις ένα δίκιο, Moon loop αλλά πρέπει να έχεις μια εξασφάλιση, όπως τα Τσμέδε ή ένα εισόδημα πληρωμένο και όπως την βλέπω την κατάσταση με το νέο ασφαλιστικό, δεν την βλέπω καλά. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoonLooP Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 ειπα όχι??? προφανως και πρεπει!! αλλα φταiει το αν εισαι μηχανικος για την κατασταση σου/μας???? δλδ αν ησουν μηχανικος σε άλλη χωρα θα γκρίνιαζες???? αρα τι σου φταιει???? παντως όχι οι σπουδες σου (@zio7)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GIANNIS.P Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Κάτι χρηστικό , προφορικά επιβεβαιώνουν από 3 παραρτήματα του ΤΣΜΕΔΕ , με τα οποία επικοινώνησα , ότι έχει δοθεί π[αράταση 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΗΛΙΑΣ Ζ. Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 και εγώ με το τσμεδε Αθηνας που μίλησα , μου είπαν ότι από προχθές έχουν ενημερωθεί για παράταση Link to comment Share on other sites More sharing options...
Arche Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 ειπα όχι??? προφανως και πρεπει!! αλλα φταiει το αν εισαι μηχανικος για την κατασταση σου/μας???? δλδ αν ησουν μηχανικος σε άλλη χωρα θα γκρίνιαζες???? αρα τι σου φταιει???? παντως όχι οι σπουδες σου (@zio7)! πάντως το χαστούκι που έφαγαν οι Μηχανικοί, δεν το έφαγαν πολλοί ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MoonLooP Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2016 σωστο. δεν διαφωνω σε τπτ από όλα αυτά. εχουμε φαει σκατα και ερχονται κι αλλα ναι ετσι είναι είμαι κ γω θυμωμενος όπως ολοι. αλλα ρε παιδια να ξερουμε τι και ποιος μας φταιει!! δεν σου φταινε οι σπουδες! δλδ αν παλιοτερα ο εργοδότης σου σε ****γε θα σου εφταιγαν οι σπουδες??? αν τωρα καποιος παρασυρθηκε και σπουδασε μηχανικος να παει να τα ψαλει σε οποιον τον παρεσυρε (μανα πατερα κλπ κλπ)* αν όμως το εχεις επιλεξει γιατι το γουσταρες και το γουστάρεις τοτε συγκεντρωσου και ΔΕΣ ΚΑΘΑΡΑ τι και ποιος σου φταιει (προφανως όχι οι σπουδες σου) κι αν μπορεις αλλαξε το. αν δεν το γουσταρες, τοτε αν μπορεις αλλαξε επαγγελμα δεν είναι ντροπη. ψυχικη υγεια είναι. αλλιως παντα κατι θα σου φταιει.... αν δεν μπορεις κανεις απλα κουπι * οσο για τα σχολια περι bob του μαστορα και του πατερα που πληρωνει το τσμεδε ....δεν απανταω γιατι αφορμή ψάχνετε να ξεσπασετε τα νευρα σας..... βρειτε τι σας φταιει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα