zio7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Αυτή τη φορά τελευταία μέρα είναι το Σάββατο και προτελευταία αύριο. Λες να σκέφτηκαν τόσο πονηρά και να βάλανε την λήξη Σάββατο? Ερώτηση αν πληρωθεί η εισφορά μέσω Internet banking το Σάββατο το πρωί χάνω τη ρύθμιση ή όχι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudolino Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Δεν το γνωρίζω. Αλλα θα έλεγα να μην αγχωνομαστε (δεν εχω πληρωσει κι εγω κι εχω ρυθμισεις). Ειναι κλασσικο κολπο για να πιασουν όσους δεν εχουν μαθει και να πληρωσουν τωρα... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 (edited) Συμφωνώ Εγώ την πάτησα τον Σεπτέμβρη και πλήρωσα το Α του 2015 , πριν την παράταση και μετά ζορίστηκα αρκετά ενώ μπορούσα να είμαι λίγο πιο άνετα αν δεν ψάρωνα Επομένως δεν την ξαναπατάω .... θα περιμένω Edited Ιανουάριος 14 , 2016 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudolino Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Σκεφτειτε το κι αλλιως. Αφου παίρνουν τα χρήματα απο ρυθμίσεις, αυτη την χρονική στιγμή που ολα ειναι στον αερα, τους συμφερει να μας πεταξουν? Μπα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Ειναι απαράδεκτοι αφου το εχουν αποφασίσει γιατι δεν το ανακοινώνουν; Προσωπικά θα το παω μεχρι τέλους αν κάτσει το 1/100000 την έκατσα. Δηλαδη θα στήσω τον αλλο αυριο στην τράπεζα περιμένοντας τα λεπτά μεχρι να κλεισουν; Να πληρώσει να μην πληρώσει; Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Ερώτηση αν πληρωθεί η εισφορά μέσω Internet banking το Σάββατο το πρωί χάνω τη ρύθμιση ή όχι? Αυτό το ξέρει κανείς? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Δεν το εχω κανει ποτε αλλα μιας και θα εχεις αποδεικτικό εμπρόθεσμης πληρωμής δεν βλεπω τον λόγο γιατι να χάσεις τη ρύθμιση. Νομικά τη στιγμη που πληρωνεις εμπρόθεσμα δεν την χάνεις άσχετα το ποτε θα λάβουν τα χρήματα Sent from my iPhone using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
zio7 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Και εγώ έτσι πιστεύω... Για το ενδεχόμενο που η ανακοίνωση θα βγει Παρασκευή μετά της 14:00 Link to comment Share on other sites More sharing options...
tasxan206 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Χρειάζομαι ασφαλιστική ενημερότητα για τη Δευτέρα 18-Ιαν και η βεβαίωση που 'κατεβαίνει' ακόμα αναφέρει "μέχρι 16-Ιαν". Κάτι μου λέει ότι Παρασκευή μεσημέρι θα τρέχω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baudolino Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2016 Για όση σημασία εχει παιδια αυτό... απο ενα search που εκανα...http://tdm.tee.gr/tsmede-paratasi-katavolis-ton-asfalistikon-isforon-tou-v-examinou-2015-eos-ke-1522016/Ας πουμε λιγο πιο... "επισημο"... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα